Всі категорії
Додати товар

Набір kaaral energy шампунь 300 мл + кондиціонер 250 мл

776 грн з 13 Травень - додавайте до обраного

970 грн
Опис

Шампунь із нейтральним рівнем pH, який підходить волоссю будь-якого типу для щоденного використання. Він дбайливо очищає, забезпечуючи тривале відчуття свіжості, а водночас огортає дбайливим доглядом. Крім того, Kaaral Purify Energy Shampoo здатний створювати підбадьорливий ефект уранці та надавати приємну тонізувальну дію після суєтового дня.

До складу шампуню Kaaral Purify Energy Shampoo входить ментол, що має зміцнювальну та тонізувальну дію, він дезінфікує й допомагає в боротьбі з лупою, стабілізує вироблення секреції сальних залоз, ефективний у разі підвищеної жирності шкірних покривів і швидкому заливанню волосся в прикореневій зоні. Ментол знімає свербіж і подразнення шкіри, охолоджує. Бетаїн зволожує, допомагає захистити локони та шкірні покриви від пересихання під час агресивного теплового або хімічного впливу. Молочна кислота сприяє повноцінному очищенню, відлущує ороговілі частинки шкіри, надає волоссю м'якості та додаткового блиску.

Продукти серії не містять парабенів, силіконів, глютену та мінеральних олив. Підходить для щоденного догляду в домашніх умовах.

Ментоловий енергетичний кондиціонер Energy для частого використання підходить будь-якому типу волосся. Його легка регенерувальна формула, збагачена ментолом, допомагає тонізувати та надати волоссю життєвої сили. Волосся м'яке, збагачене й легко розчісується.
Спосіб застосування: Після застосування шампуню, нанести на вологе волосся, делікатно масуючи, залишити діяти 2 хвилини потім промити.
БЕЗ МІСТАННЯ Парабена/Мінеральних олій/Глютена

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Об'єм:
250 мл 300 мл
Продавець
iloveyouuu
iloveyouuu
37% виконаних замовлень
Була

Схожі товари