Всі категорії
Додати товар

Шампунь для захисту кольору із золотим просом ph 5-5,5 санотинт sanotint вівасан швейцарія с48

1150 грн
Опис

Шампунь із похідними гуарової камеді та екстрактами бамбука та проса.

Фарбоване волосся потребує делікатного та неагресивного догляду, який одночасно підтримує та відновлює колір. Шампунь для захисту кольору «Санотинт» спеціально розроблений для фарбованого волосся й ідеально підходить для частого миття. Використання похідних гуарової камеді, екстракту бамбука гарантують відновлення потрібного ступеня зволоження волосся. Вітамін Е з відомими антиоксидантними властивостями дає змогу протидіяти типовій сухості обробленого волосся, надаючи йому м'якість і яскравість, а натуральний екстракт проса має поживну та зволожувальну дію, надаючи волоссю здоровіший і блискучий вигляд.

ПОКАЗАННЯ, СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І СКЛАД

Для всіх типів волосся, особливо для фарбованого або освітленого. нанести на вологе волосся і м'яко помасажувати. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. За потреби можна повторити процедуру ще раз.

Рекомендуємо в поєднанні з бальзамом для фарбованого волосся. Ви можете доповнити догляд нежирною олією, щоб зволожити та зміцнити кінчики волосся.

Містить: похідні камеді гуарани, екстракти бамбука, вітамін Е, екстракт золотого проса.

Без аміаку.
Без парабенів.
Без формальдегіду.
Без консервантів.
Без парафіну.
Не тестувався на тваринах.
Без ГМО (генетично модифікованих організмів).
Без доданих металів.
Без похідних тваринного походження.
Протестовано дерматологами та перевірено на нікель.
Також рекомендуємо використовувати для поліпшення та здоров'я волосся Кондиціонер-Бальзам для збереження кольору волосся SANOTINT и Шовкова маска для всіх типів волосся SANOTINT.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?