Всі категорії
Додати товар

Шампунь для пошкодженого волосся sanotint вівасан, с49

1150 грн
Опис

Натуральний шампунь Санотінт для пошкодженого волосся Вівасан

містить всі необхідні компоненти для дбайливого і ефективного догляду за пошкодженим волоссям, шкірою голови, усуваючи запалення, подразнення, свербіж, утворення лупи, випадіння волосся.

Шампунь для пофарбованих, знебарвлених, ушкоджених хімічною завивкою або іншими факторами агресивного зовнішнього впливу волосся. Регенерує і зміцнює їх, гарантуючи комплексний захист шкірі голови.

Шампунь Санонтінт з натуральними складовими підходить для використання як жінкам так і чоловікам будучи продукцією унісекс.

Компоненти шампуню Sano Tint Вівасан:

екстракти проса, пасифлори, ромашки, деревію, липи мелколистяної, безсмертника.

Спеціальна композиція активних речовин:

м'яко очищає волосся,
надає їм натуральний блиск і обсяг,
полегшує процес розчісування вологого волосся,
знімає роздратування шкіри голови
ефективно відновлює структуру волосся
забезпечує надійний захисний, зволожуючий і кондиціонуючий ефект
Регулярне застосування шампуню дозволить за 2-3 тижня відновити здоров'я волосся і дати їм доглянутий вигляд.

рекомендується використовувати

якщо порушена структура волосся (хімічна завивка, часте застосування освітлюючих засобів, аміачних фарб, «прасок», фена і ін.),
при посіченому волоссі,
активному випаданні волосся,
сухій шкірі волосистої частини голови,
себореї,
псоріазі,
нейродерміті.
Спосіб застосування : Нанести трохи шампуню на вологе волосся, залишити на 1-2 хвилини, потім ретельно змити теплою водою. При сильному забрудненні повторити процедуру.
Всі шампуні концентровані, тому їх можна розводити 1: 3 або 1: 5

Рекомендуємо потім нанести на волосся бальзам або шовкову маску «СаноТінт».

Екстракт проса покращує стан шкіри і волосся, усуває сухість, відновлює пошкоджену структуру, попереджає випадання волосся. Багатий амінокислотами, вітамінами (A, Bl, B5, РР, пантотенова кислота), мінералами (Р, Mg, F, Mn, Si).Особливе значення для волосся має кремнієва кислота, яка сприяє їх зміцненню.

Екстракти цілющих трав (безсмертника, деревію, липи) - надають протигрибкову, протизапальну, протиалергічну, заспокійливу, в'яжучу та антисептичну дію, покращують кровообіг, скорочують і очищають пори, зменшуючи саловиділення, усувають свербіння і лупу, нормалізують баланс рідини, зміцнюють волосся.

Екстракт пасифлори (маракуйи) - містить амінокислоти, велику кількість вітамінів і мінералів, які надають кондиціонуючу дію на шкіру голови. Зволожує, пом'якшує, заспокоює шкіру, знімає запалення.

Ромашка - надає очищаючу, пом'якшувальну і заспокійливу дію на роздратовану шкіру, має протизапальний і антибактеріальний ефект. Усуває сухість та лущення, очищає пори і зміцнює тканини шкіри. Контролює активність сальних залоз.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари