Всі категорії
Додати товар

Протеїновий набір шампунь+кондиціонер

430 грн
Опис

✔️Протеїновий шампунь CP-1 з колагеном, натуральними екстрактами і кератином забезпечує догляд салонного рівня. Він допомагає ламким і слабким пасмам знайти здоровий блиск, силу і природне сяйво.
Шампунь відновлює пошкоджене волосся зсередини на клітинному рівні, завдяки чому ефект буде не тільки зовнішнім: локони дійсно стануть здоровішими.
Засіб діє миттєво: видимий результат ви побачите вже після першого миття голови.
Волосся добре очистяться від жиру, пилу і засобів для укладання, стануть еластичними, гладкими і блискучими.
Підходить для будь-якого типу волосся.
Може використовуватися для профілактики проблем та відновлення волосся, пошкодженого фарбуванням, хімічною завивкою або неправильним доглядом.

✔️Протеїновий кондиціонер підвищує еластичність, гладкість і міцність волосся, а також надає йому блиску.
Діє відразу у двох напрямках: дає миттєвий видимий результат і відновлює структуру кожної волосинки зсередини на клітинному рівні.
Активні компоненти: олія ши (розгладжує, тонізує й забезпечує захист волосся від пошкоджень), олія жожоба (пом'якшує волосся й захищає його), олія солодкого мигдалю (дає волоссю блиск і м'якість), протеїн (розгладжує, має антистатичний ефект, заповнює пошкодження), гідролізований кератин (зміцнює й надає блиску), гідролізований шовк (дає волоссю м'якість і блиск).
Результат регулярного використання — еластичне, м'яке, блискуче та гладке волосся, що має по-справжньому здоровий вигляд, немає сухості та ламкості, надійний захист від негативної дії зовнішніх чинників і високої температури під час укладання.

Шампунь та кондиціонер підходять для щоденного використання.

🏷230 грн/од.
Набір: 430грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
krasashop
krasashop
Вінниця
22% виконаних замовлень
Була

Схожі товари