Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся з комплексом з молока та екстрактів ягід valmona sugar velvet milk...

180 грн -20% 145 грн
Опис

Код 2211

Зволожуючий і зміцнюючий шампунь з молоком і ягідними екстрактами, Sugar Velvet Milk Shampoo  від корейського бренду доглядової косметики  VALMONA  не тільки делікатно очищає волосся і шкіру голови, але і швидко зміцнює волосся, прискорює регенерацію клітин, зволожує і насичує. м'якими, слухняними, наповненими життєвою силою та енергією.

Екстракти ягід (ожина, лохина, малина, асаї, черешня, гранат)  - надають засобу приємного, ненав'язливого і свіжого аромату. Ідеально збалансований комплекс натуральних екстрактів містить велику кількість вітамінів групи Е, B і C, які мають потужну антиоксидантну дію, захищаючи волосся та шкіру голови від агресивного впливу зовнішніх факторів. Компонент надає локонам м'якість, робить їх шовковистішими і швидко повертає природний блиск. Ягідні екстракти, крім того, мають тонізуючі властивості, сприяють росту волосся, помітно оздоровлюють і відновлюють локони по всій довжині.

Протеїни (пшениці, шовку, сої)  - створюють навколо волосся тонку оболонку, яка ефективно захищає їх від зовнішніх подразників, не надаючи ефекту обтяження і роблячи волосся слухняним, густим і сяючим. Комплекс натуральних компонентів надає зачісці додаткового обсягу, захищає від електризації волосся, а також швидко відновлює його на структурному рівні. Крім того, рослинні протеїни зменшують ламкість, зволожують волосся і делікатно доглядають шкіру голови, перешкоджаючи її пересушуванню і знімаючи свербіж.

Олії горіхів (макадамія, мигдаль, жожоба)  - зміцнюють і швидко відновлюють пошкоджені пасма. Надають поживну та зволожуючу дію, а також ефективно захищають від агресивного впливу зовнішніх факторів. Компоненти борються з появою кінчиків, що січуться, перешкоджають випаданню волосся і сприяють прискоренню регенерації клітин, залишаючи пасма доглянутими, сильними і густими.

Кокосова олія  - ​​ефективно утримує вологу, захищає від появи кінчиків, що січуться, перешкоджає пересушуванню волосся і шкіри голови, а також забезпечує коріння необхідними поживними речовинами.

Квіткова рожева вода  - делікатно заспокоює шкіру голови, ефективно зволожує та надає об'єму зачісці. Крім того, компонент робить слухняним навіть сухе і кучеряве волосся, полегшуючи його розчісування і захищаючи від пошкоджень.

Нанеси
трохи шампуню на вологе волосся, спінь і злегка помасажуй шкіру голови. Ретельно промийте теплою водою.

Об'єм 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари