Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся з аргановою олією від top beauty 🖤

650 грн
Опис

▪️Шампунь для волосся з олією аргани забезпечить глибоке живлення тонкого, ослабленого та пористого волосся.  Делікатна мийна основа косметичного продукту здійснює максимально щадне очищення від забруднень, залишає після використання приємні відчуття комфорту і свіжості. Шампунь не містить сульфатів.
Арганова олія проникає в структуру волосся, роблячи його міцним і шовковистим. Покращує еластичність, зміцнює пасма від коренів до кінчиків. Ідеально підходить для всіх типів волосся
Об'єм: 400 ml

▪️Регенеруюча маска з кератином і олією аргани для сухого, пористого, кучерявого, натурального і фарбованого волосся.  Основний активний інгредієнт засобу – розкішна арганова олія – відома своїми регенерувальними, антиоксидантними і живильними властивостями, вона ревіталізує зруйновані ділянки структури волосків, розгладжує їх по всій довжині, бореться зі зневодненням, робить більш еластичними і слухняними.
Переваги маски:
* зволожує волосся, робить його слухняним і блискучим;
* без ефекту обтяження;
* регенерує структуру волосся, запобігає ламкості.
Об'єм: 300 мл

▪️Термозахисний спрей з аргановим маслом забезпечує невидимий невагомий захист проти пошкодження, спричиненого ультрафіолетовими променями або забрудненнями.
Завдяки термозахисту, ваше волосся виглядатиме здоровим і сяючим.
Активні речовини, що містаться у формулі даного продукту, живлять і захищають волосся, надають їм ефект ламінування.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой
  • 250мл
  • 300мл
  • 400мл
Об'єм:
250 мл 300 мл 400 мл