Всі категорії
Додати товар

Тонуюча маска braé bond angel blond balance system matizador

1695 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Blond Balance System Matizador - Тонуюча маска, 250 мл

Blond Balance System має збалансований рівень PH, нейтралізує жовтизну тону на освітленому та знебарвленому волоссі і живить кожне пасмо. Ви отримуєте насичений, м'який та красивий відтінок волосся. Дія Blond Balance System спрямована вглиб кожного волокна: волосся отримує глибоке відновлення, зволоження, пом'якшення, омолодження та інтенсивне харчування кожного пасма, відновлення балансу та здоров'я від самого коріння.

 

BRAÉ Bond Angel Blond Balance System Matizador містить спеціальні пігменти, які допомагають зберегти і відновити холодний відтінок блонду, запобігаючи йому перетворення на жовті відтінки.

Основні компоненти:

ЕКСКЛЮЗИВНА ТЕХНОЛОГІЯ BAP5000: Унікальна розробка для ослабленого волосся.

ЕКСТРАКТИ АСАЇ, ВИНОГРАДУ І БАРБАДОСЬКОЇ ВИШНІ: Волосся отримує глибоке відновлення, дія спрямована вглиб кожного волокна. Зволоження, пом'якшення, омолодження та інтенсивне харчування кожного пасма, відновлення балансу та здоров'я від самого коріння.

БІЛКИ КЕРАТИНА: Кератин відновлює волосся, при цьому надаючи їм більше міцності та сили. Продукт багатий на амінокислоти, заповнює втрату поживних речовин і надає локонам м'якість і шовковистість.

ПАНТЕНОЛ: надає потенційно тривалий зволожуючий ефект, утримуючи вологу в пасмах волосся, допомагає уникнути утворення кінчиків, що січуться, відновлює і захищає волосся від коренів до самих кінчиків.

Спосіб застосування:

- Нанесіть Blond Balance Shampoo на вологе волосся та залиште на 5 хвилин.

- Ретельно змийте.

- Нанесіть Blond Balance System на волосся, використовуючи гребінець із частими зубцями для рівномірного розподілу складу.

- Залишіть на волоссі від 5 до 20 хвилин, відповідно до бажаного тону.

- Ретельно змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
o27s15k23
o27s15k23
Супер-продавець
Марганець
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари