Всі категорії
Додати товар

Твердий шампунь марракеш від ta sama

320 грн
Опис

Товар має санітарно-гігіенічний висновок державного зразку.
Твердий шампунь Марракеш для нормального та схильного до жирності волосся.

Справжньою spa-перлиною в світі краси вважається марокканська глина - рассул. За цілою лабораторією здоров'я, якою є глина з Атлаських гір, полюють не тільки найпрестижніші spa-курорти та салони краси. Це вулканічна сукновальна глина з високим вмістом SiO2 і MgO.

При використанні в догляді за волоссям твердий шампунь робить волосся м'яким, блискучим і шовковистим. Тверді шампуні на неагресивних ПАР, вироблених з кокосового масла (має один з найвідоміших сертифікатів з жорсткими вимогами - Ecocert).Підходять для жорсткої води. Шампуня вистачає в середньому на 70-90 разів миття в залежності від довжини. Один твердий шампунь з успіхом замінить не одну пляшку рідкого шампуню.

Склад: ПАР із кокосової олії. Схвалені для використання організацією із сертифікації ECOCERT (Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate), марокканська глина (Moroccan lava clay), арганова олія (Argania Spinosa Kemel Oil), олія рицинова (Ricinus Communis Seed Oil), ефірна олія грейпфрута (Citrus Grandis Peel Oil), шовковий гуар (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride), ефірна олія апельсина солодкого (Citrus Aurantium Dulcis Orange Oil), ефірна олія петигрейна (Terpeneless Petit Grain Essential Oil), ефірна олія герані (Pelargonium Graveolens Flower Oil), екстракт кави (Coffea Arabica Seed Extract).

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.
Умови зберігання: від +5 оС до +25 оС.
Виробник Україна. Вага 60 g.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари