Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь для фарбованого і пошкодженого волосся з кератином мальва від ta sama

320 грн
Опис

Товар має санітарно-гігіенічний висновок державного зразку. Шампунь Мальва підходить для жорсткої води. Одного шампуня вистачає в середньому на 70-90 разів миття волосся в залежності від його довжини. Один твердий шампунь з успіхом замінить не одну пляшку рідкого шампуня.

У складі кератин нового покоління, який відновлює пошкоджені ділянки волосся. Шампунь Мальва не містить силіконів, як альтернатива в складі використовується олія броколі, яка володіє подібними властивостями. А також це єдиний наш шампунь, який містить фіолетовий барвник мінерального походження. І зробили ми це абсолютно свідомо і не просто для його краси. Фіолетовий шампунь - це чарівна паличка для білявок. Одна з основних проблем - це ймовірна поява жовтого відтінку. Тому саме фіолетовий колір допомагає позбутись жовтизни, яка часто з'являється при неправильному підборі фарби або у тих, хто зважився кардинально змінити темний колір волосся на світлий. Добре підходить для мелірованих та інших видів сучасного фарбування волосся.

Склад: ПАР із кокосової олії. Схвалені для використання організацією із сертифікації ECOCERT (Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate), помякшуючий емолент рослинного походження (Coco-Caprylate), олія насіння броколі (Brassica Oleracea Italica Seed Oil), гідролізат протеїнів кератина (Hydrolyzed Keratin), гідролізат протеїнів кашеміру (Hydrolyzed Сashmere Protein), екстракт чая зеленого (Camelia Sinensis Leaf Extract), ефірна олія грейпфрута (Citrus Grandis Peel Oil), олія ши (Butyrospermum Parkii Butter), ефірна олія герані (Pelargonium Graveolens Flower Oil),ефірна олія м'яти (Mentha Arvensis Herb Oil), мінеральне походження (Oxyde violet CI 77742).

Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.
Умови зберігання: від +5 оС до +25 оС.
Виробник Україна.
Вага 60 g.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари