Всі категорії

Armalla travel size дорожній набір: шампунь 40 мл + кондиціонер 40 мл (армалла)

450 грн
Опис

✔️Шампунь є відмінним зволожуючим та відновлюючим засобом. Підходить для всіх типів волосся, ідеальний для фарбованого та пошкодженого. М'який та делікатний, він має низький рівень ph. Добре очищає волосся і дбайливо ставиться до шкіри голови та волосся. Не вимиває колір. Його компоненти є безпечними для здоров'я

✔️Кондиціонер дбайливо доглядає кутикулу, яка є зовнішнім захисним шаром волосся, і саме її стан відповідає за блиск і силу волосся.

Armalla за допомогою марокканського арганового масла допоможе відновити здоров'я і блиск вашого волосся, насичуючи його білком і антиоксидантами, спростить процес укладання волосся, захистить від ультрафіолетових випромінювань, додасть мерехтливого блиску.

Як використовувати:

Шампунь:

Нанесіть на вологе волосся і м'яко масажуйте біля коріння. Ополосніть. За необхідності процедуру можна повторити. Для найкращого результату, після миття голови шампунем скористайтесь зволожуючим кондиціонером з марокканським аргановим маслом Armalla Moroccan Argan Oil.

Склад: AQUA, DISODIUM LAUROAMPHODIACETATE, SODIUM COCOYL ALANINATE, COCAMIDE MEA, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, DIMETHICONE,POLY QUATERNIUM-11, ZINC PYRITHIONE, RICINOLEAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, AMODIMETHICONE, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DISODIUM EDTA, ZINC CHLORIDE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE.

Кондиціонер:

Вимийте волосся зволожуючим шампунем з марокканським аргановим маслом Armalla Moroccan Argan Oil, акуратно відіжміть його і нанесіть кондиціонер від коріння волосся до кінчиків. Залишіть на 1-2 хвилини. Ретельно промийте водою, уникаючи потрапляння в очі.

Склад: AQUA, CETEARYLALCOHOL, AMODIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM, DIMETHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CHLORPHENESIN, BENZYLALCOHOL.
PHENOXYETHANOL, ARGANIA SPINOSA KERNELOIL, ETIDRONICACID.

Бренд: Armalla

Країна виробник: Канада

Класифікація косметичного засобу: Професійна
Призначення засобу для волосся: Відновлення, Зволоження, Зміцнення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40мл
  • Інший
Тип волосся:
Особливості:
Професійний

Схожі товари