Всі категорії
Додати товар

Шампунь для пошкодженого волосся mise en scene perfect serum shampoo super rich, 680 мл.

595 грн
Опис

код 595

Мультифункціональний шампунь для інтенсивного відновлення волосся допоможе «реанімувати» навіть найбільш пошкоджене і ламке волосся. В першу чергу, шампунь допоможе волоссю, яке регулярно піддається фарбуванню, термоукладання і завивці. Шампунь м'яко очищає волосся та шкіру голови, регулюючи роботу сальних залоз, нормалізуючи гідроліпідний баланс шкіри голови, а також захищаючи від перепаду температур. При цьому шампунь живить волосся, не пересушуючи його і не дратуючи шкіру голови.

Арганова олія – стимулює ріст волосся, бореться з випадінням волосся, пом'якшує волосся по всій довжині, надає їм неймовірної бархатистості та шовковистості. Недарма арганова олія вважається однією з найцінніших і найдорожчих.

Олія шипшини – відновлює структуру пошкодженого волосся, усуває його ламкість, захищає волосся від перепаду температур, бореться з їх сухістю.

Олія камелії – діє як антиоксидант, продовжує молодість та красу волосся, наповнює його вологою та відновлює по всій довжині.

Бджолине маточне молочко - містить величезну кількість амінокислот, які відновлюють волосся, роблять його пружними і шовковистими.

Рожева вода – чудово зволожує волосся, наповнює його вологою, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Шампунь чудово підійде для сухого, пошкодженого, пофарбованого і схильного до ламкості волосся. Регулярне його використання допоможе відновити волосся по всій довжині, надасть їм неймовірної пружності і здорового, доглянутого вигляду.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся, м'яко помасажуйте шкіру голови, змийте водою.

Об'єм 680 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 750мл

Схожі товари