Всі категорії
Додати товар

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками masil 5 probiotics perfect volume shampoo

20 грн
Опис

Шампунь для об'єму волосся з пробіотиками Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo ефективно живить волосся, надає їм силу і прикореневій обсяг. Засіб з пробіотиками - корисні «бактерії краси», якісно доглядає за волоссям і шкірою голови. Глибоко відновлює пошкоджені локони, перешкоджає ламкості і випаданню, покращує структуру волосся. Заспокоює і зволожує шкіру голови, видаляє всі види забруднень, зміцнює коріння і дарує відчуття свіжості. Шампунь активно очищає, відлущує ороговілий шар і усуває пил, шкірний себум і залишки укладальних засобів. Оздоровлює шкіру голови, покращує мікроциркуляцію і підсилює приплив крові до коренів волосся, активуючи їх зростання і пробуджуючи сплячі волосяні цибулини. Живить клітини вологою, перешкоджає виникненню стягнутості, сухості і лущення, знімає неприємні відчуття. Оптимальний баланс кошти pH5-6 дозволяє зберегти достатній рівень зволоження навіть після очищення і нейтралізує агресивний вплив проточної води. Основні інгредієнти: Лактобактерії забезпечують харчування нормальній флорі, заселяющей шкіру голови, і забезпечують витіснення патогенних мікроорганізмів, що нерідко є причиною появи лупи, випадання і ламкості волосся. Мають антимікробну, заспокійливу і антивікову дію. Допомагають побудувати колагену в дермі - ключовий білок в шкірі, що впливає на її текстуру і тонус. Допомагають краще зволожувати шкіру, зменшити пошкодження від ультрафіолетового випромінювання і уповільнити старіння. Екстракт ластовня - цілюща рослина традиційної китайської медицини, помітно покращує стан подразненої шкіри, знімаючи почервоніння і печіння. Активізує регенерацію і загоюють функції шкіри, заспокоює і знімає роздратування, сприяє синтезу волокон колагену і еластину в клітинах епідермісу. Гуар хлорид виробляють з гуарової камеді - натурального полімеру, одержуваного при перемелюванні насіння рослини гуар. Володіє екстраординарним кондиціонуванням (особливо для сухого волосся). Надає волоссю м'якість, блиск і шовковистість. Знижує ефект накопичення кондиціонуючого агента. Полегшує розчісування як сухого, так і мокрого волосся, а також покращує розплутування мокрого волосся. Знижує роздратування шкіри голови. Екстракт софори запобігає випаданню волосся і сприяє їх зростанню, знижує температуру шкіри голови, зволожує. Экстракт хауттюйнии обладает противовоспалительным действием, стимулирует лимфатический ток, помогает избежать появления отеков, заживляет микротравмы. Успокаивает раздраженную и чувствительную кожу, лечит воспаления и другие дерматологические заболевания.

Экстракт солодки предотвращает выпадение волос, борется с перхотью, делает локоны гладкими, мягкими и шелковистыми.

Экстракт шлемника байкальского оказывает защитное действие против УФ-излучения, уменьшает образование гистамина, вызывающего воспалительные сосудистые реакции в коже, усиливает регенераторные свойства кожи, обладает антикуперозным воздействием, улучшает тургор кожи.

Шампунь не содержит силиконов.

Способ применения: нанесите небольшое количество шампуня на мокрые волосы и кожу головы, помассируйте и смойте тёплой водой. При необходимости - повторите.

Объем: 8 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари