Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri chungeun shampoo for oily scalp тонізувальний шампунь для жирного...

120 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri ChungEun Shampoo For Oily Scalp.
Тонізувальний шампунь для жирного волосся.

Цей продукт доступний у розпиві.
50 мл — 120 гривень.
100 мл — 190 гривень.
150 мл — 265 гривень.
Термін придатності до 2024 року.

ChungEun Shampoo For Oily Scalp від корейської марки Daeng Gi Meo Ri є справжнім порятунком для всіх власників жирного типу волосся. Ефективний шампунь ґрунтується на безлічі натуральних екстрактів, включно з екстракт хризантеми сибірської, женьшеню, м'яти, соку алое та ін., які не тільки візуально надають волоссю красу та блиск, але й оздоровлюють і відновлюють його зсередини.

Унікальний шампунь створений на основі запатентованої формули, що містить аж три різновиди женьшеню. Завдяки цьому продукт покращує мікроциркуляцію крові, насичує клітини шкіри киснем і стимулює ріст нового міцного та здорового волосся. Крім цього, шампунь інтенсивно зволожує, тонізує й освіжає волосяний покрив, регулює вироблення шкірного сала та дає змогу вам тривалий час насолоджуватися чистотою, свіжістю й об'ємом волосся. Засіб також допомагає боротися зі свербінням і подразненнями шкіри голови, даруючи вам гарне та комфортне самопочуття.

Активні інгредієнти: Хризантема, екстракт кореня білої шовковиці, Горець багатобарвковий, Корейський женьшень, Алое Вера, Листя лугової м'яти.Спосіб застосування

Спосіб застосування:
нанесіть необхідну кількість засобу на вологе волосся, помасажуйте кілька хвилин круговими рухами, змийте великою кількістю теплої води. Оскільки шампунь містить велику кількість інгредієнтів з догляду, рекомендується наносити його двічі: вперше для ефективного очищення, другий для терапевтичного впливу на шкіру та волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари