Всі категорії
Додати товар

Міст для зміцнення та захисту волосся lador wonder pic clinic water

360 грн
Опис

Зволожувальний міст для волосся з рослинними екстрактами Lador Wonder Pic Clinic Water пом'якшує й живить локони, усуває сплутаність, знімає статичну напругу, робить пасма м'якими, гладкими, слухняними та доглянутими.

Міст має рівень pH 4.9, максимально близький до волосся і шкіри, ідеально підходить для чутливої шкіри голови та пошкодженого волосся. Слаболучний міст підійде вам, якщо у вас фарбоване волосся, ви часто користуєтеся феном, плойкою, "праскою" тощо. Крім того, міст допоможе захистити волосся перед освітленням, фарбуванням, укладанням, завивкою.

Міст неабияк знижує ймовірність пошкоджень і забезпечує дбайливий догляд за волоссям, має захисну дію й працює, як незмивний кондиціонер.

Створений на основі рослинних екстрактів, які мають інтенсивну поживну та зволожувальну дію, зміцнюючи та відновлюючи пошкоджену структуру волосся:

Екстракт ромашки зміцнює волосся від коренів і на всій довжині, знімає неприємні відчуття на шкірі голови, нормалізує загальний стан волосся.
Екстракт розмарину стимулює ріст і зміцнення волосся.
Екстракт лаванди чудово допомагає у разі надмірної ламкості волосся.
Екстракт м'яти дає приємний освіжний і м'який охолоджувальний ефект.
Екстракт обліпихи надає волоссю гарного блиску та шовковистості.

Застосування: розпиліть засіб на підсушене рушником волосся, укладіть феном. Перед застосуванням інтенсивно струсіть флакон.

❤️ 100 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?