Всі категорії
Додати товар

Спрей для захисту волосся від сонячних променів goldwell dualsenses sun reflects uv...

630 грн
Опис

У літній період локони більш схильні до різних стресів, ніж взимку. Їх структура руйнується при частому впливі УФ-променів, а також морської води або частинок хлору, що містяться у воді з басейнів і аквапарків. Як результат, волосся поступово стає дуже ламким, пересушеним і ослабленим, втрачає свою красу, насичений колір і м'якість. Саме тому в літній час локонам потрібна максимальна захист і інтенсивний догляд, спрямований на їх живлення та зволоження.

DualSenses Sun Reflects Protect Spray - це приголомшливий спрей для локонів, що забезпечує їх активний захист від вкрай небезпечного ультрафіолету, а також морської солі і хлорованої води в басейнах. Шикарний засіб від німецького бренду Goldwell збагачене ультрасучасним запатентованим комплексом SunCareComplex, що містить інноваційні сонячні фільтри, масло маракуї і пантенол. Завдяки йому спрей миттєво відновлює гідробаланс в волосяних волокнах, зміцнює їх і захищає від літніх стресів. Як результат, локони зберігають свою дивовижну м'якість, силу, гладкість і глибокий колір навіть при частому впливі різних зовнішніх агресорів.

Спосіб застосування: добре струсіть спрей Голдвелл, нанесіть його на підсушене рушником або сухе волосся до або під час перебування на сонці, розчешіть волосся і не змивайте спрей, не розпорошувати в очі і на вогонь.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
meyou.ua
from me to you
Супер-продавець
Київ
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари