Всі категорії
Додати товар

Спрей для глибокого відновлення волосся lovien essential botox filler spray

565 грн
Опис

Lovien Essential Botox Filler Spray Спрей для волосся з ботоксом, засіб, який здатний швидко і якісно відновити структуру навіть сильно пошкоджених локонів.

Особливо такий спрей підійде власницям пересушені і виснажених волосся.

Botox Filler Spray пригладжує кератіновие лусочки, ущільнює волосяні стрижні, знижує їх пористість і заповнює пошкоджені ділянки.

Ущільнює волосяне волокно зсередини;

Робить волосся блискучим, додає об'єм;

Забезпечує інтенсивне зволоження.

Кератин (амінокислоти пшениці): робить волосся здоровими, еластичними і слухняними, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, забезпечує антистатичний ефект.

Аргінін: проникає глибоко в структуру волосся і відновлює пошкоджені ділянки, в результаті робить волосся здоровими і міцними, забезпечує захист волосся під час процедур фарбування, обезцвечіванія, хімічної завивки і випрямлення волосся. Утримує вологу у волоссі.

Рослинний колаген (екстракт насіння сої): забезпечує захист, зміцнює, перешкоджає пошкодженню, робить волосся еластичними, захищає від старіння.

Диметикон: надає волоссю блиск і шовковистість.

Пропіленгліколь: зволожує волосся, діє як антистатик, надає додатковий блиск.

Спосіб застосування: 
Після використання шампуню і маски з цієї ж серії, нанесіть ботокс по всій довжині. Особливу увагу приділіть кінчиків. Ботокс для волосся не вимагає змивання. Використовуйте засіб 2-3 рази в тиждень, для сильно пошкодженого волосся - кожен день.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари