Всі категорії
Додати товар

Захисний спрей для волосся spf15

650 грн
Опис

СОНЯЧНИЙ СПРЕЙ
ДЛЯ ЗАХИСТУ ВОЛОССЯ
Опис
Лосьйон-спрей для волосся, що захищає від руйнівної дії сонячних променів. Екстракти мигдалю, кокоса і календули, що містяться у формулі, мають відомі регенеруючі властивості, живлять і зволожують волосся під час впливу сонця, солоного повітря і зовнішніх впливів. Сонцезахисний фільтр SPF 15 зберігає їх здоров'я, захищаючи від пошкоджень, викликаних променями UVA/UVB, та сертифікований EcoSun Pass, тому не завдає шкоди морським екосистемам. Аромат спрею з нотами евкаліпту, фруктів та спецій надає ніжного аромату.

Спосіб застосування
До та під час перебування на сонці розпорошите на волосся. Масажуйте до повного вбирання, наполягаючи на кінчиках. Повторюйте нанесення часто, особливо після намокання чи висихання.

Компоненти:
вода (вода), дибутиладипат, ундекан, діетиламіногідроксибензоїлгексілбензоат, етилгексілтріазон, стеароілглутамат натрію, етилгексилсаліцилат, трис-біфенілтріазін (нано) (трис-біфенілтріазин), тридекан, біс- ндиол, сополімер акрилату/бегенету-25-метакрилату , гліцерин, децилглюкозид, ундециловий спирт, діацетат глутамату тетранатрію, екстракт листя алое барбаденсис (*), феноксиетанол, екстракт квіток календули лікарської (*), бензиловий спирт, екстракт плодів Cocos nucifera (коса (*), екстракт насіння Prunus amygdalus dulcis (солодкий мигдаль) (*), екстракт насіння Helianthus annuus (соняшник) (*), ксантанова камедь, бутиленгліколь, фенетиловий спирт, віддушка (ароматизатор), молочна кислота, лимонен, ліналоос, , гексілціннамал, цитраль.
* З органічного землеробства.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари