Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для волосся ellips

15 грн
Опис

Якщо ви хочете мати здорове волосся, яке радуватиме бажаною густотою, дивним блиском, м'якістю і шовковистістю, варто приділяти особливу увагу багатьом факторам, одним з яких є надходження достатньої кількості вітамінів і мікроелементів, поживних речовин і вологи. Надійний спосіб зробити це - налагодити живлення відповідно до потрібної добової норми тієї чи іншої речовини. Разом з цим, можна живити своє волосся ззовні, застосовуючи вітаміни в капсулах популярного бренда Ellips.
Засіб розроблений спеціально для відновлення волосся після інтенсивного живлення і зволоження. Склад впливає на структуру, даруючи пасмам дивовижний блиск, роблячи локони м'якими і шовковистими. Унікальна формула, заснована на чудодійній властивості олії алое вера і комплексу вітамінів, полегшує розчісування, захищає від згубного впливу УФ-випромінювання. Засіб наноситься на сухе волосся, не потребує змивання. Легка консистенція забезпечує здатність швидко вбиратися, не обтяжує волосся.
🔶️Спосіб застосування:
відрізати кінчик капсули ножицями і нанести вміст на чисте, вологе волосся (попередньо підсушити рушником). Не потребує змивання. Висушити і укласти волосся звичайним способом.
🔶️Виробник: Корея
Ціна: 15 грн/шт, від 10 шт - по 14 грн, від 20 шт - по 13 грн; або 120 грн/блістер (8 капсул)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?