Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір ghd style gift set

900 грн
Опис

Включає: 1x косметичка ghd, 1x ghd bodyguard travel size 50 мл, 2x золотисті прикраси для волосся ghd

Відкрийте для себе набір ghd style, ідеальну укладку в дорозі, необхідну для гарної зачіски в будь-якій точці світу. Маленька ексклюзивна сумка ghd* містить наш популярний ТЕРМОЗАХИСТНИЙ СПРЕЙ GHD BODYGUARD У ПРАКТИЧНОМУ РОЗМІРІ ДЛЯ ДОРОЖІВ (50 МЛ) і шикарні золотисті затискачі для волосся ghd.

Захистіть своє волосся навіть під час подорожі з ghd bodyguard - термозахисний спрей 50 мл у форматі сумки. Наша система захисту від тепла ghd поєднує захисні полімери з інгредієнтами для догляду, запобігає стирчанню шару кутикули та розгладжує поверхню волосся. Невидима, легка формула підходить для всіх типів волосся. Досягніть професійних результатів за допомогою термічної укладки та здивуйте волосся, яке виглядає та виглядає здоровішим.

За допомогою ексклюзивних золотистих заколок для волосся ghd ви можете додати нотку гламуру кожному образу. Розкішна чорна сумка для прання ghd* дозволяє вам стильно транспортувати інструменти для укладання та гарно провести день із зачіскою в будь-якій точці світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл