Всі категорії
Додати товар

Маска-спрей 10 в 1 hydra з ароматом від valentino ducastel subtil

500 грн
Опис

до вартості +12% coles сайту!!

Laboratorire Ducastel Subtil — Маска-спрей 10 в 1 Hydra з ароматом від Valentino 150 мл. Ціна 550 г

Нереальний засіб для волосся,
професійна серія, повз приємного запаху, вона пом'якшить і відновить кінчики,
чудово живить і зволожує, особисто я її використовує як термозахист, після кожного миття голови, волосся шовковисте та добре розчісується
в наявності 2 шт.,нові
Шампунь професійна лінійка YUO Look, 395 гр, мені не підходить, був у використанні 2 рази, повний флакон

Опис:

Laboratorire Ducastel Subtil Hydra 10 Soin Integral — це косметичний продукт для догляду за волоссям, розроблений французькою компанією Laboratoire Ducastel.

Основною метою цього продукту є інтенсивне зволоження волосся і шкіри голови. Hydra 10 містить 10 активних інгредієнтів, які дають змогу досягти повного зволоження волосся і шкіри голови.

Серед основних компонентів Hydra 10 можна виділити олію авокадо, яка є багатим джерелом жирних кислот, а також вітамінів A, D і E, які зміцнюють волосся і сприяють його росту. Також до складу входять екстракти алое вера та камелії, які заспокоюють шкіру голови та усувають подразнення.

Laboratorire Ducastel Subtil Hydra 10 Soin Integral призначений для використання на всіх типах волосся, включно з сухим, пошкодженим і фарбованим.

Основні властивості:

живлення;
відновлення структури;
захист кольору;
об'ємність і форма;
шовк і блиск;
термозахист;
дисциплінованість локонів;
полегшена укладка;
швидке розплутування волосся.

Спосіб застосування: Волосся має бути чистим і вологим. Досить розпилення спрей-маски з відстані 20 см для волосся середньої густоти або 3-5 натискань на долоню. Не змивати. Якщо вам потрібна швидка укладка феном, треба вибрати низьку температуру та максимальний режим швидкості. Завершувати укладку також необхідно в режимі холодного повітря.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?