Всі категорії
Додати товар

Cmv4540 тонік для волосся dream cocktail 200 мл

756 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1080 грн
Опис

"Поліпшіть стан волосся і відновіть його використовуючи Color WOW's Kale Cocktail Bionic Tonic, незмивний доглядовий засіб, який зміцнює волосся зсередини більш ніж на 50% всього за одне використання.

При фарбуванні, природний, внутрішній цистеїновий зв'язок, який робить волосся сильним і пружним, руйнується, в результаті чого, волосся стає ослабленим і беззахисним. Щоб цього уникнути, коктейль з екстракту морської капусти (містить багато сірки), амінокислот (відповідають за побудову білка) та вітамінів групи В сприяє зміцненню внутрішнього зв'язку та сприяє значному зниженню ламкості вже після одного застосування; волосся стає гладким, легко розчісується і зміцнюється.

Підвищуючи міцність волосся та його пружність, захисна формула також захищає волосся та його колір від ультрафіолетових променів.

Спосіб застосування

Струсіть флакон перед тим, як відкрити. Нанесіть на злегка підсушене рушником вологе волосся. Нанесіть невелику кількість продукту, розміром з монету на долоню, потріть долоні разом і розподіліть по всьому волоссю. Розчешіть. Не змивайте, покладіть як завжди. Використовуйте щодня або за необхідності. Може використовуватися разом із кокосовим або вуглеводним коктейлем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?