Всі категорії
Додати товар

Пілінг для шкіри голови dermofuture, 300 мл

329 грн
Опис

Пілінг рекомендовано для схильного до випадіння та лупи волосся з ознаками себореї. Підходить для жінок і чоловіків, для всіх типів волосся. Завдяки вмісту подрібнених кісточок абрикоса та жожоба продукт м’яко відлущує ороговілі клітини епідермісу, прибирає з поверхні шкіри надлишки шкірного жиру та інші забруднення (такі, як застосування засобів стайлінгу). Збагачена вітаміном Е та гліцерином формула пілінгу глибоко зволожує та зміцнює волосся. Засіб подарує вашим прядкам чудовий блиск і силу. За регулярного використання пілінг покращує циркуляцію крові в шкірі голови та загальний стан шкірного покриву й волосся. Не містить парабенів, силіконів, емульгаторів, штучних барвників і шкідливих для здоров’я речовин.

Країна виробництва: ПОЛЬЩА
Застосування
Для зовнішнього використання нанести пілінг до миття голови. Легкими рухами помасажувати шкіру голови впродовж 2-4 хвилин, після чого змити пілінг водою. Вимити голову шампунем. Для отримання найкращих результатів і підсилення дії пілінгу рекомендується використовувати інші засоби серії для стимуляції росту волосся DermoFuture Hair Growth.

Застереження
Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці. У разі виникнення подразнення шкіри припинити застосування. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Вода, цетеариловий спирт, гліцерин, гліцерил стеарат SE, ізопропілпальмітат, цетеарет-20, порошок із насіння жожоба, феноксиетанол, рідкий парафін, порошок абрикосових кісточок, токоферил ацетат, віддушка, DMDM-гідантоїн, бутилгідрокситолуол, карбомер, циклопентасилоксан, триетаноламін, лимонна кислота, етилгексилгліцерин.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари