Всі категорії
Додати товар

Kerastase specifique stimuliste спрей для стимуляції росту волосся. розпивши.

240 грн
Опис

Kerastase Specifique Stimuliste.
Щоденний енергетичний спрей-догляд проти випадіння волосся.

Цей продукт доступний у розпиванні:
15 мл — 240 гривень.
30 мл — 375 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Унікальна новинка від відомого паризького бренда Kerastase раз і назавжди розв'яже проблему втрати волосся якнайшвидше. Інноваційний засіб Specifique Stimuliste має потужну дію, спрямовану на уповільнення процесу випадіння волосся і прискорення росту нових, сильних, міцних і шовковистих пасом. Спрей миттєво проникає в структуру волосся, роблячи його гнучкішим і еластичнішим, насичує поживними та зволожувальними компонентами, які забезпечують швидке відновлення й оздоровлення шкіри голови.

Високоінтенсивна формула створена на основі високоактивних органічних компонентів. Гліколіпіди живлять локони біля коренів, посилюючи та зміцнюючи волосяні волокна. Аргінін оптимізує процеси метаболізму та зменшує ризик випадання, посіченості та ламкості. Вітамін РР підвищує клітинну активність, пришвидшуючи процес мікроциркуляції в шкірі, підвищує вироблення кератину, необхідного для потовщення пасом. Революційний компонент Aminexil активізує насичення волосся колагеном, завдяки якому життєвий цикл пасом зростає.

Унікальний спрей подарує красу та сяйво, і ваше волосся буде здоровим і міцним упродовж усього дня!

Спосіб застосування: розпиляти спрей на сухе або просушене рушником волосся. Невелику кількість спрею нанести біля коренів волосся й ніжно помасажувати шкіру голови. Не змивати. Пристати до звичайної укладки. Застосовувати щодня, курс розрахований приблизно на 2 місяці.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари