Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ампули для інтенсивного лікування і зміцнення волосся серії мігліорин, швейцарія

1200 грн
Опис

Ампули для зовнішньої обробки волосся сприяють насиченню шкіри голови киснем і відновленню цибулин. Завдяки натуральним інгредієнтам, таким як пантенол, кератин і біотин в поєднанні з важливими оліго-елементами (залізо, цинк, мідь і магній) і екстрактами ромашки, звіробою, лаванди, гамамелісу, троянди, артишоку тощо стимулює ріст і зміцнення волосся. Наявність в складі ампул надзвичайно цінного екстракту золотого проса, злаку, найбільш багатого на кремнієву кислоту - одну з найважливіших в складі волосся - зумовило досягнення ефекту пружного сильного волосся. Для отримання найкращого результату наносити вміст ампули безпосередньо на корені волосся, злегка масажуючи кінчиками пальців шкіру голови, не змивати. Це поверне вашому волоссю життєву силу і блиск.

Ампули для волосся призначені для інтенсивного лікування станів, що проявляються пошкодженням і випадінням волосся, свербінням шкіри, утворенням лупи, розвитком себореї, негативною дією засобів для фарбування і освітлення волосся тощо. Це ефективний засіб для зовнішньої обробки волосся, що сприяє поліпшенню постачання волосяних цибулин киснем, вітамінами, мінералами і їх пожвавленню, і, як наслідок, зміцненню і росту волосся.

Важливим компонентом тут є екстракт проса, який містить велику кількість кремнієвої кислоти, яка необхідна для утворення волосся. Кремнієва кислота забезпечує процес реструктуризації і зміцнення волосся. Просо також багате на амінокислоти, вітаміни (А, В1, В5, РР, пантотенова кислота), мінерали (Р, Mg, F, Mn, Si), які відіграють ключову роль в підтримці обмінних процесів в шкірі і волосяних цибулинах. Просяний екстракт ефективно покращує стан шкіри і волосся, усуває сухість, відновлює пошкоджену структуру, зберігає вологу, попереджає випадання волосся.

Основні властивості активних компонентів засобу в ампулах для інтенсивного лікування і зміцнення волосся Мігліорин:

Хвощ польовий багатий на кремнієву кислоту, вітамін С, жирні олії. Має в'яжучі та протизапальні властивості. Регулює функцію сальних залоз.

Салат-латук містить протеїни, нікотинову кислоту, мінеральні солі, велику кількість аскорбінової кислоти, каротин, рутини, вітаміни групи В, солі заліза, йоду, калію, фосфору. Перешкоджає випадінню волосся.
До інших, не менш важливих компонентів ампул для волосся слід віднести провітамін і вітамін В5 (пантенол, пантотенат кальцію) і біотин. Пантенол і пантотенат кальцію регулюють обмін речовин в шкірі, мають протизапальну дію, сприяючи усуненню дефектів шкіри і волосся. Вони покращують кровообіг в шкірі, забезпечують зволожуючий ефект, покращують якість волосся, надають йому пишність.

Регулярне застосування ампул для волосся допоможе зміцнити волосся, істотно зменшити його випадіння і поліпшити структуру, стимулювати ріст нового волосся, забезпечить йому надійний захист від несприятливих факторів зовнішнього середовища, відновить здоров'я шкіри голови.

Спосіб застосування та дозування засобу в ампулах для інтенсивного лікування і зміцнення волосся Мігліорин:

Двічі на тиждень мінімум протягом місяця наносити на волосся після миття. Вміст ампули вилити на долоню, розподілити по всій шкірі голови і масажувати круговими рухами кінчиками пальців. Після закінчення місяця продовжити курс, використовуючи 1 ампулу на тиждень. Не змивати! Уникати потрапляння в очі! У складних випадках (сильне випадіння волосся, свербіння шкіри голови або сильна лупа) можна використовувати препарат щодня. Рекомендується поєднувати з шампунями і засобами по догляду СаноТінт / Мігліорин.

Склад: екстракти проса, хвоща, салату-латуку, звіробою, гамамелісу, артишоку, ромашки, реп'яха, кульбаби, кінського каштану, дикого маку, лаванди, троянди махрової, алтею, пажитнику лісового, мальви, подорожника.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize