Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір для густоти волосся та вій the ordinary multi peptide hair density serum...

1280 грн
Опис

Мультипептидна сироватка для густоти волосся the ordinary multi peptide hair density serum

30 мл

Що це таке: концентрована сироватка, яка допомагає волоссю мати густіший, щільніший, густіший та здоровіший вигляд.

Тип волосся: Прямі, хвилясті, кучеряві та кучеряві.

Текстура волосся: Тонкі, середні та густі.

Проблеми з волоссям:
- Істоншення
- Надання обсягу
- Шовуншення/сухість шкіри голови.

Виділені інгредієнти:
— RedensylTM (Givaudan): впливає на стовбурові клітини та фібробласти людини з derma papilla для поліпшення густоти волосся.
- ProcapilTM (Sederma Inc.): збільшує приплив крові до шкіри голови, що забезпечує добре живлення волосся, унаслідок чого воно стає густішим.
- BaicapilTM (Провітал): збільшує щільність волосся.

Позначення інгредієнтів: Не містить парабенів, формальдегідів, агентів, що вивільняють формальдегід, фталатів, мінеральної оливи, ретинілпальту, оксидону, кам'яної смоли, гідрохінону, сульфатів SLS і SLES, триклокарбану, триклозану та містить менш ніж один відсоток синтетичних ароматизаторів. Він також веганський, не містить глютену та не містить жорстокості.

Що ще вам потрібно знати: ця концентрована формула розроблена для підтримки здоров'я волосся, щоб воно мало густіший, щільніший, густіший та здоровіший вигляд. Технології, представлені в цій формулі, містять комплекс Redensyl (з екстрактом деревини листя європейської й екстрактом листя камелії китайської), пептидний комплекс Procapil (з біотиноілтрипептидом-1), пептидний комплекс CapixylTM (з ацетилтетрапептидом-3 й екстрактом квітів trifolium pratense), Комплекс Baicapil (з екстрактом кореня шоломника байкальського, екстрактом зародків тритикуму звичайного та екстрактом зародків гліцинової сої), AnaGainTM (екстракт горошки посівного) і високорозчинним кофеїном (один відсоток чистого кофеїну за вагою) у надлегкій пом'якшувальній основі. для ефективного проникнення

Мультипептидна сироватка для росту вій і брів multi-peptide lash&brow serum
Об'єм: 5ml

The Ordinary — Мультипептидна сироватка для росту вій і брів — сироватка, призначена для догляду за бровами та віями. Зміцнює й ущільнює їх, сприяє росту. Містить кофеїн, який стимулює мікроциркуляцію й активізує ріст волосся. До складу також входять пептидні комплекси, як-от біотиноїл трипептид-1, який активізує мікроциркуляцію шкіри й у такий спосіб сприяє росту волосся, й ацетилтетрапептид-3, який має протизапальні властивості та запобігає випадання волосків. Також сироватка містить екстракти, зокрема екстракт словенниці європейської, який запобігає випаданню волосків, й екстракт квітів конюшини польового, який сприяє регенерації.
Для досягнення найкращих результатів рекомендується використовувати сироватку впродовж восьми тижнів двічі на день. Косметика веганська, має pH у діапазоні 7,30-7,40.

Активні компоненти:
кофеїн — стимулює мікроциркуляцію шкіри, сприяє росту волосся,
біотиноїл трипептид-1 — пептидний комплекс, який стимулює мікроциркуляцію шкіри й у такий спосіб підтримує ріст волосся,
ацетилтетрапептид-3 — пептидний комплекс, має протизапальні властивості та запобігає випаданню волосся,
екстракт листяної тканини європейської — запобігає випаданню волосся,
екстракт квіток конюшини польового — має регенерувальні, протизапальні та заспокійливі властивості,
екстракт зеленого чаю — містить антиоксиданти, зволожує.

Дія засобу:
зміцнює,
стимулює ріст,
ущільнює,
регенерує.

Спосіб використання: На очищеному та сухому обличчі нанести тонким шаром уздовж лінії росту вій і брів вранці та ввечері

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой