Всі категорії
Додати товар

Lee stafford messed up віск для укладання неслухняного волосся

190 грн
Опис

Іноді уся привабливість полягає в недбалості підібраних аксесуарів, одягу та зачіски. Якщо ви хочете виглядати так, ніби ви не доклали ні крапельки зусиль для створення стильної й ефектної укладки, вам треба скористатися засобом для надання об'ємного безладного стайлінгу Styling Messed up британського бренда Lee Stafford. Унікальні компоненти, що входять до складу засобу, дають змогу створити оригінальне укладання прямо вдома. Об'єм, ефектність і сила, так необхідні волоссю, створять ефект бомби, що розірвалася.

До складу Styling Messed up входять спеціальні щільні, еластичні компоненти мікрокристалічного та карнаубского воску, що створюють ідеальний стайлінг. Маленька секретна дія засобу полягає в наявності зволожувальних компонентів, які притягують вологу з довкілля, формуючи красивий і стійкий об'єм. Окрім стильного укладання, ваше волосся також буде надійно захищене та зволожене.

Засіб можна наносити як на сухі, так і на вологі, залежно від бажаного ефекту. З Styling Messed up ви матимете впевнений вигляд щодня!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Продавець
callm...
callme.chemeryska
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Була