Всі категорії
Додати товар

Удосконалена формула для волосся, шкіри і нігтів 21st century 50 табл 21 st century...

295 грн
Опис

Рекомендується при:

ламкості волосся
втрати блиску волосся
повільному рості волосся
посічене волосся
ламкості нігтів
шкірних захворюваннях
втрати пружності та еластичності шкіри
появі зморшок
пігментації

Що це?

Посилена формула для Волосся, Шкіри і Нігтів, 21st Century спрямована на боротьбу не тільки з косметичної стороною проблеми ослабленого волосся, нігтів і шкіри, а й перш за все з її внутрішніми факторами. Ця добавка, до складу якої входить Біотин, вітаміни А, С, Е і групи В забезпечить поживними речовинами організм зсередини, завдяки чому волосся перестане випадати, стане більш густим і блискучим, придбають здоровий вигляд; нігті стануть міцнішими, а шкіра пружною.

Як це працює?

До складу цієї формули входить добова норма біотину, який необхідний для підтримки здоров'я шкіри, волосся і нігтів вцілому. Вітаміни групи В також комплексно впливають на здоров'я волосся. Рибофлавін (Вітамін В2) зміцнює волосся, перешкоджає виникненню ламкості і сухості. Вітамін В6 покращує структуру волосяного стержня, позитивно впливає на процеси росту і відновлення фолікул. В12 бере участь у синтезі ДНК, що життєво важливо для швидкоподіляющіхся клітин, а це волосся і нігті. Завдяки цьому вітаміну нігті і волосся стануть менш ламкими і більш міцними.
Марганець, який також входить до складу цього продукту необхідний для метаболізму протеїнів, ліпідів і амінокислот. Недостача марганцю може бути однією з причин ранньої сивини, так як при його недоліку не відбувається активації ензимів, що сприяють відновленню волосся. Обмін вітамінів С, Е і групи В нормально протікає тільки в присутності марганцю. Вітамін А підтримує стан клітинних мембран, роблячи шкіру здоровіше і покращуючи здоров'я організму в цілому. Вітамін C - антиоксидант, який уповільнює шкідливу дію вільних радикалів, завдяки чому шкіра зберігає пружність. Всі складові цієї формули спрямовані на зміцнення і поліпшення здоров'я і краси волосся, нігтів і шкіри.

Показання до застосування

Приймайте по 1 таблетці під час їди двічі на день або за вказівкою лікаря. Не перевищуйте рекомендовану дозу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари