Всі категорії
Додати товар

21st century, травні ферменти, 60 капсул

350 грн
Опис

Опис
Підтримка травлення
Харчова добавка
Не містить глютену
Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування

Травні ферменти 21st Century — це запатентована суміш, розроблена для підтримки нормальної функції травлення.

Рекомендації щодо застосування
Як харчову добавку для дорослих приймайте по одній (1) капсулі на день під час їжі або за призначенням лікаря. Не перевищуйте рекомендоване дозування. Індивідуальні результати приймання можуть відрізнятися.

Інгредієнти
Вівсяна клітковина, мальтодекстрин, желатин, діоксид кремнію, силіката магнію, комплекс мікроелементів, декстрин. Містить <2%: стеарата магнію

Не містить доданого цукру, солі, дріжджів, консервантів, штучних ароматизаторів і барвників.

Попередження
Проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням продукту під час вагітності, а також, якщо ви годуєте грудьми, приймаєте медичні препарати, у вас діагностоване будь-яке захворювання або ви плануєте медичні процедури. Припиніть використання і зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій.

зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовуйте продукт, якщо є ознаки розкриття або якщо захисна мембрана порушена. Зберігати за кімнатної температури.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Відомості про добавку
Розмір порції: 1 капсула
Кількість порцій у пакованні: 60

Склад порції % від добової норми
Патентована ферментна суміш для підтримки травлення
Амілаза, протеаза, мальтаза, целюлаза, інвертаза, ліпаза 220 мг **
** Добова норма не встановлена.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари