Всі категорії
Додати товар

21st century, риб'ячий жир, 1200 мг, 140 капсул

630 грн
Опис

Опис
Омега-3 | 360 мг
Підтримка здоров'я серця
Харчова добавка
Не містить глютену
Гарантована якість — продукт пройшов лабораторні випробування
ЕПК і ДГК — основні омега-3 жирні кислоти, що підтримують здоров'я серцево-судинної системи, а також є важливими компонентами клітин в організмі. Риб'ячий жир від 21st Century містить високоякісний концентрат риб'ячого жиру, очищений на молекулярному рівні.

Рекомендації щодо застосування
Як харчову домішку дорослим вживати по одній (1) капсулі під час їди до трьох (3) разів на день або відповідно до рекомендацій лікаря. Не треба перевищувати рекомендовану дозу. Результати залежать від індивідуальних особливостей.

Інгредієнти
Желатин, рослинний гліцерин, очищена вода, змішані токофероли. Містить сою та рибу (анчоуси, тріска, оселедець, макрель, лосось, сардини та кілька).

Не містить доданого цукру, солі, дріжджів, штучних ароматизаторів і барвників.

Попередження
Перед початком застосування під час вагітності, годування груддю або приймання ліків, за наявності захворювань або під час планування медичних процедур необхідно проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення побічних реакцій треба припинити вживання і звернутися до лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо на пакованні є сліди розкриття або захисна плівка ушкоджена. Зберігати за кімнатної температури.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 15
Усього жирів 1 г 1%‡
Насичені жири 0,5 г 3%‡
Поліненасичені жири 0,5 г **
Мононенасичені жири 0,5 г **
Холестерин 5 мг 2%
Концентрат риб'ячого жиру 1200 мг **
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота)
**
ДГК (докозагексаєнова кислота)
**
Усього жирних кислот омега-3 360 мг **
‡ Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
** Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари