Всі категорії
Додати товар

Біотин, solgar, 5000 мкг, 100 капсул

1175 грн
Опис

Біотин (Biotin) бере участь у вуглеводному обміні організму, тобто сприяє засвоєнню вуглеводів, без чого наш організм не отримав би необхідної життєвої енергії. Він успішно взаємодіє з інсуліном (гормон, що виробляється підшлунковою залозою), регулюючи рівень цукру в крові та запобігаючи, у такий спосіб виникнення діабету. Крім цього, вітамін H (біотин) бере участь у виробництві глюкокінози речовини, що стимулює обмін глюкози. Отже, можна сказати, що цей вітамін енергії, життєвої сили й оптимізму. Біотин постійно бере активну участь у стандартному обміні вуглеводами, білками або жирами. Вітамін життєво необхідний для фізіологічно здорової або нормальної роботи шлунка, а також кишківника. Він впливає на наш імунітет. Біотин сприяє утворенню жирних кислот, підтримує метаболізм амінокислот і вуглеводів, нормальне функціонування потових залоз, нервової тканини, кісткового мозку, чоловічих насінних залоз, клітин шкіри та волосся, мінімізує симптоми дефіциту цинку. У незначних кількостях біотин міститься у всіх харчових продуктах. Але особливо він концентрується в печінці, нирках, дріжджах, бобових, кольоровій капусти, горіхах. Якщо говорити про зовнішні ознаки нестачі вітаміну Н в організмі, то це буде блідість язика та шкіри, сухість і почервоніння шкіри, випадання волосся, лупа, себорея та ін. Вітамін краси (біотин) потрібен завжди, попри вік і спосіб життя.

Опис:
З 1947 року
Суперефективність
Для догляду за шкірою, нігтями та волоссям
Не містить глютену, пшениці та молочних продуктів
Підходить для веганів
Не містить ГМО
Кошерний продукт (парве)
Харчова добавка
Біотин — це розчинний у воді вітамін B. Він допомагає підтримувати здоров'я шкіри, нігтів і волосся, а також є необхідним для коректної роботи деяких ензимів. Біотин також сприяє виробленню енергії в організмі, перетворюючи в енергію харчові продукти; він необхідний для метаболізму білків, вуглеводів і жирів.

Рекомендації щодо застосування:
Як харчову домішку для дорослих приймайте одну (1) рослинну капсулу щодня, бажано з їжею або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти:
Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Не містить:
Глютена, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження:
Перед початком приймання будь-яких добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або страждаєте на будь-яке захворювання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не використовувати, якщо зовнішня захисна плівка відсутня або пошкоджена.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари