Всі категорії
Додати товар

Лецитин, now foods, 1200 мг, 100 капсул

465 грн
Опис

Що таке лецитин?

Лецитин містить речовину під назвою фосфатидилхолін (PC), який, як передбачається, несе відповідальність за його лікувальні ефекти. Фосфатидилхолін є основною частиною мембран, які оточують наші клітини. Тим не менше, коли ви споживаєте це речовина воно розбивається на поживна речовина холін, а не проводиться безпосередньо в клітинних мембранах. Холін діє як фолієва кислота, тріметілгліцін і S-аденозилметионин - сприяє метилированию. Він також використовується для синтезу ацетилхоліну, необхідного для нормального функціонування мозку.

Джерела Лецитину

Ні лецитин, ні його інгредієнт фосфатидилхолін не є важливою живильною речовиною; однак, холін нещодавно було визнано істотним. Для використання в якості добавки або харчової добавки, лецитин часто виготовляється з сої.

Дозування Лецитину

Звичайний лецитин містить від 10% до 20% фосфатидилхоліну. Однак, виробники використовують концентрований лецитин, концентрація до 90% фосфатидилхоліну лецитину.

При різних захворюваннях використовуються такі дозування лецитину:

- для психологічних та неврологічних захворювань - від 5 до 10 р приймати три рази на день,
- для захворювань печінки - від 350 до 500 мг приймати три рази на день; при високому рівні холестерину - від 500 до 900 мг приймати три рази на день.

Опис:

- Підтримка нервової системи;
- Натуральний фосфатидил холін;
- Сприяє роботі мозку і нервової системи;
- Не містить ГМО;
- Кошерний продукт — містить желатин;
- Харчова добавка;
- Відповідність стандарту якості GMP.

М'які капсули з лецитином без ГМО NOW містять фосфатидил холін, який міститься у більшої частини нашого мозку і нервової системи. Лецитин також містить натуральні жирні кислоти і інозитол. Лецитин допомагає емульгувати жири, завдяки чому вони розчиняються у воді.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати 3 м'які капсули в день.

Інші інгредієнти:
М'яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода) і соєву олію, не містить ГМО.

Не проводиться з компонентами дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, молока, яєць, риби або молюсків. Проводиться в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження:
Увага: Продукт призначений тільки для дорослих. У разі вагітність/годування груддю, прийомі медичних препаратів або наявність якого-небудь захворювання слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природним чином змінювати колір.

Після відкриття зберігати в прохолодному, сухому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари