Всі категорії
Додати товар

Клінхелп очищення організму від отрут, шлаків и токсинів choice

156 грн
Опис

"Клінхелп" очистить організм на клітинному рівні від шлаків, токсинів, отрути, слизу, і таким чином захистить вас від багатьох захворювань.

У нашому житті є безліч факторів, які впливають на організм, зашлаковуючи його (забруднення навколишнього середовища, незбалансований раціон харчування, залишки ліків, консервантів, стабілізаторів, харчових барвників і інших шкідливих речовин), які накопичуються в нашому організмі. Зашлакованості організму є основною причиною виникнення різних захворювань: зниження імунітету, збою обмінних процесів, дисбактеріозу, порушення роботи шлунково-кишкового тракту і багато іншого. Отже, обов'язковою і необхідною умовою лікування практично всіх захворювань, профілактики та підтримки здоров'я, є очищення організму на клітинному рівні від отрут, токсинів і шлаків, які протягом багатьох років накопичувалися в організмі.

Компоненти і їх властивості.

Щоб організм стабільно працював під час процесу оздоровлення (незалежно від способу оздоровлення) дуже важливо, щоб організм постійно поповнювався необхідною кількістю біологічно активних речовин. У фітокомплексі "Клінхелп", прозери (пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи) є джерелом живлення для кожної клітини і організму в цілому, адже містять у збалансованому вигляді всі необхідні фізіологічно активні речовини, необхідні для нормального функціонування організму. До того ж, прозери підсилюють дію всіх компонентів комплексу.

Подорожник (трава) - здавна використовується для очищення крові. Володіє наступними терапевтичними властивостями: протиалергічною, протизапальною, бактеріостатичною та знеболювальною.

Кульбаба (корінь) - очищує і покращує склад і в'язкість крові, а також нормалізує обмін речовин. Ефективна при лікуванні анемії, атеросклерозу, алергій, гастритів, запорів, колітів, захворювань підшлункової залози і нирок.

Солодка (корінь) - нормалізує водно-сольовий обмін, сприяє очищенню шлунково-кишкового тракту. Знижує рівень холестерину в крові і сприяє розчиненню холестеринових бляшок у кровоносних судинах.

Ламінарія - здатна відмінно очищати кишківник, оскільки в ній містяться полісахариди, які набухаючи, очищують кишківник. Як і корінь кульбаби, ефективна при хронічних і гострих колітах, хронічних запорах і проктитах. Має високу вмісту йоду.

Кропива дводомна (трава) - нормалізує ліпідний обмін, також сприяє виведенню з організму зайвого холестерину. Виводить з організму токсини, підвищує м'язовий тонус кишківника, сприяє здоровому обміну речовин через високий рівень вмісту хлорофілу.

Клітковина - форсує виведення з організму токсичних речовин (таких як канцерогени); очищає шлунково-кишковий тракт; сприяє контролю балансу вмісту цукру і холестерину в крові, сповільнюючи травлення і виводячи зайвий холестерин з організму.

Спосіб застосування: дорослим - по 1 капсулі два рази на день, дітям з 7 до 12 років - по 1 капсулі на день до їжі, запиваючи водою. Курс прийому 30-45 днів. Рекомендується повторювати 2-3 рази на рік.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів.

Термін придатності - 24 місяці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uzlova
CHOICE
Супер-продавець
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари