Всі категорії
Додати товар

Лайфгард підвищення імунітету choice

200 грн
Опис

ЗастосуванняY: Імунітет
Програма: Універсальна антипаразитарна програма
Підвищує імунітет
Сприяє профілактиці бактеріальних та вірусних інфекцій
Має антиоксидантну та протизапальну дію
Відновлює дефіцит поживних речовин

Про продукт:
На сьогодні проблема зниження імунітету серед усіх верств населення нашої країни стає дедалі актуальнішою. Порушення імунної системи призводять до виникнення багатьох захворювань, серед яких різні інфекційні захворювання, пов'язані з підвищенням чутливості організму до збудників інфекцій; онкологічні захворювання, у яких імунна система перестає розпізнавати атипові клітини, і навіть численні запальні процеси.

Дія розробленого українськими вченими комплексу «Лайфгард» спрямована на зміцнення імунної системи та нормалізацію її функцій.

Дія компонентів6
При оздоровленні будь-яким способом дуже важливо, щоб у цей період в організм надходила необхідна кількість біологічно активних речовин, завдяки чому він продовжуватиме працювати стабільно.

Функцію живильного комплексу в такому випадку виконують прозери (пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи).

Прозери у збалансованому вигляді містять практично всі біологічно активні речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму людини, а саме вуглеводи, що легко засвоюються; білки, що містять незамінні амінокислоти; вітаміни; макро-, мікроелементи та ін; рослинні ферменти; фітогормони; поліфенольні речовини; рослинні волокна та ін. Також прозери посилюють дію всіх компонентів комплексу (ефект синергізму).

Всі рослини, вітаміни С, А і мінерал цинк, що входять до складу комплексу «Лайфгард», мають багатосторонню терапевтичну дію. Однак до складу комплексу Лайфгард вони вміщені завдяки таким властивостям:

Ехінацея (корінь) – посилює імунну систему; підвищує опірність організму інфекційним та вірусним захворюванням.

Імбир (корінь) – підвищує захисні сили організму; має протизапальну дію.

Лимонник китайський (плоди) – має тонізувальну, адаптогенну та загальнозміцнювальну властивість; перешкоджає інфекційним захворюванням, збільшує захисні сили організму.

Вітамін С – стимулює імунну систему та вироблення інтерферону, що перешкоджає розмноженню вірусів; зменшує дію алергенів; активує природні захисні механізми.

Вітамін А – відомий як «протиінфекційний вітамін». Він зміцнює імунну систему безліччю різних способів, виконуючи більшу частину своєї роботи в слизових оболонках шлунково-кишкового тракту. Вміст у крові вітаміну А підвищує опір імунної системи будь-якому інфекційному захворюванню.

Цинк (мінерал) стимулює роботу імунної системи. Сприяє профілактиці інфекційних захворювань. Полегшує перебіг захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів. Цинк входить до складу понад 300 ферментів і безпосередньо відповідає за синтез білка, зокрема колагену, що прискорює загоєння ран та підтримує еластичність шкіри.

Застосування:
Ефективність. Підтверджено клінічними випробуваннями ІПАГ АМН України.

Спосіб застосування. Дорослим вживати по 1 капсулі 2 рази на день, дітям від 5 до 12 років - по 1 капсулі на день за 15 – 30 хвилин до їди, запиваючи водою. У період вживання рекомендується споживати 1,5 – 2 літри води на добу. Курс вживання - 30 – 45 днів. Рекомендується повторювати 2-3 рази на рік. При застудних захворюваннях вживати по 2 капсули тричі на день.

Побічні явища. У процесі клінічних випробувань побічні явища не виявлено.

Протипоказання.Індивідуальна непереносимість компонентів.

Склад (рус • укр • lat) У капсулі 1мг
Cмесь фито-компонентов, 369.700:
Прозери • Прозеры
Эхинацея (корень) • Ехінацея (корінь) • Echinacea purpurea
Имбирь (корень) • Імбир (корінь) • Zingiber officinale
Лимонник китайский (плоды) • Лимонник китайський (плоди) • Schizandra chinensis
Вітамін С:20,000
Вітамін А: 0,300
ЦинкН: 10,000

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
uzlova
CHOICE
Супер-продавець
Київ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари