Всі категорії
Додати товар

Fenugreek oil everline 125ml масло хельби

400 грн
Опис

Переваги Масла Хельби

Корисні властивості та застосування Масла Хельби засновані на його біохімічному складі: вітаміни А, С, Е, групи В, фолієва кислота, комплекс макро- та мікроелементів (залізо, селен, мідь, магній, калій, кальцій, цинк, йод, фтор та ін.) .), фітостерини, незамінні жирні кислоти, антиоксиданти, корисні ліпіди.

Хельба (Фенугрік – trigonella foenum-graecum L.) це один із найкращих засобів при простудних та легеневих захворюваннях, його використовують при грипі, бронхіті, ларингіті, ситуїті, пневмонії, бронхіальній астмі, при затяжному хронічному кашлі.

Масло Хелби очищає від шлаків шлунок, кишечник та нирки, м'яко покриває пошкоджені стінки шлунка та кишечника захисною плівкою.

Масло Хельби є незамінною для діабетиків, тому що природним чином знижує рівень цукру в крові.

Рекомендується при анемії та фізичному виснаженні організму. Це відмінний засіб для ослаблених після хвороби і людей, що одужують. Має сильні протизапальні властивості

Масло Хельби для жінок

Сучасні дослідження підтвердили, що Масло Хельби є чудовим засобом при жіночих захворюваннях. Насіння Хельби містить діосгенін, за структурою та дією схожий з жіночим статевим гормоном естрогеном. Стабілізує жіноче гормональне тло. Є сильним стимулятором, сприяє нормалізації менструального циклу. Допомагає знизити дискомфорт при ПМС і в клімактеричний період, полегшує біль під час менструації. Масло Хельби рекомендується при безплідді, спричиненому жіночими гормональними розладами, воно активізує вироблення фітоестрогенів та стабілізує гормональне тло. Підвищує лібідо.

Масло Хельби при клімаксі

Масло Хельби просто незамінна в період передменопаузи та клімаксу. Воно відмінно підтримує здоров'я жінок, полегшує перехідний період та усуває дискомфорт під час менопаузи. Добре збалансовані жіночі гормони підтримують стабільність нервової системи та покращують привабливий та здоровий зовнішній вигляд жіночої шкіри. Відсутність дискомфорту позбавляє жінку стресу і покращує якість життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marsaalam
Hurghada
Супер-продавець
Київ
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари