Всі категорії
Додати товар

Цинк + хелат, biotech, 60 таблеток

325 грн
Опис

Zinc + Chelate від BioTech USA - підтримає метаболізм макроелементів, сприяє нормальному синтезу білка, підтримає здоров'я волосся, нігтів і шкіри.
Склад на одну порцію - 2 таблетки:

Цинк (з оксиду цинку і бисглицината цинку) 24 мг.

Інгредієнти:
Наповнювач (целюлозний гель), матеріал покриття (стабілізатори (полівініловий спирт-поліетиленгліколь-прищепленої-сополімер, полівініловий спирт), засоби проти злежування (тальк, моно - і дигліцериди жирних кислот), колір (діоксид титану)), оксид цинку 1,3%, кошти до злипання (солі магнію, жирні кислоти, діоксид кремнію), бисглицинат цинку 1,1%.

Виготовлено на заводі по виробництву молока, яєць, глютену, сої, ракоподібних, діоксиду сірки і горіхів, що містять продукти харчування.

Спосіб застосування:
Приймати по 2 таблетки в день, запиваючи склянкою води перед їдою.

Не перевищуйте рекомендовану норму.

Попередження: Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-який із з'єднань. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Проконсультуйтеся з лікарем у період вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватись замість різноманітною та збалансованої дієти. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Захищати від прямих сонячних променів.

Не є медичним препаратом.

Виробник може змінювати склад і/або дизайн без попередження. Це не впливає на якість товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари