Всі категорії
Додати товар

Вітамін д3, vitamin d-3, now foods, 5000 мо, 240 капсул

598 грн
Опис

В останні роки дослідження підтвердили, що дефіцит вітаміну Д як у дітей так і у дорослих є масовим, що робить це однією з найважливіших медичних проблем. Більш того, дефіцит вітаміну D є першопричиною більшості хвороб таких як: рак, аутизм, діабет, м'язові болі, остеопороз, гіпертонія, розсіяний склероз, хвороби серця, астма, мігрень, екзема, псоріаз і багато інших.

Основною причиною дефіциту вітаміну D є те, що ми не проводимо досить часу на сонці. Наші тіла синтезують вітамін D під впливом сонячного світла, але важко отримати оптимальну дозу, особливо у північних широтах протягом темних зимових місяців. До того ж, чим старше ви стаєте, тим більше ризик дефіциту вітаміну D. З віком шкіра не може синтезувати вітамін D так ефективно, як раніше, а нирки в меншій мірі здатні конвертувати вітамін D в його активну форму гормону.

Вам також нелегко отримати достатньо вітаміну D зі свого раціону. Кращі джерела вітаміну Д: молоко і вівсяні пластівці, яйця, лосось, тунець, макрель і сардини. (На жаль, більшість збагачених вітаміном Д продуктів містять вітамін D2, форму, яка не так добре використовується організмом, на відміну від D3 , який організм виробляє під впливом сонця.) Дозування вітаміну встановлюється індивідуально і залежить від конкретної клінічної ситуації. Дорослим рекомендується 2000 МО, дітям - до 1000МЕ вітаміну D3 в день.

Опис:
Структурна підтримка
Допомагає підтримувати міцність кісток
Сприяє зміцненню імунітету
Не містить ГМО
Біологічно активна добавка
Кошерний продукт — містить желатин
Вітаміни
Сімейне підприємство, засноване в 1968 році
Відповідає стандарту якості GMP

Вітамін D-3 в м'яких таблетках від NOW містить цей найважливіший вітамін у легко засвоєній рідкій формі. Зазвичай вітамін D потрапляє в організм з їжі, або виробляється шкірою під впливом сонячних променів. Проте в їжі він міститься в недостатній кількості. Оскільки багато людей прагнуть уникати впливу сонця, то додатковий прийом вітаміну D стає все більш необхідним для організму.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 1 м'якої таблетці раз на 2 дні з жиросодержащей їжею або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти:
М'яка капсула (бичачий желатин, вода, гліцерин) і оливкова олія холодного віджиму.

При виробництві не використовуються наступні інгредієнти: дріжджі, пшеницю, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба і ракоподібні.Виготовлено відповідно до стандартів GMP на підприємстві, де виконується обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження:
Попередження. Тільки для дорослих. Не слід перевищувати рекомендовану дозу. Перед застосуванням під час вагітності, лактації, прийому ліків (особливо препаратів для лікування псоріазу для місцевого застосування або тіазидних діуретиків) або при наявності яких-небудь захворювань (особливо гіперкальціємії, захворювань нирок або гіперпаратиреозу) слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природним чином змінювати колір.

Після розкриття упаковки зберігати в сухому і прохолодному місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари