Всі категорії
Додати товар

Вітамін д3 з високою ефективністю, now foods, 10 000 мо, 240 капсул

863 грн
Опис

Вітамін Д-3 - це дієтична добавка, яка сприяє зміцненню кісток і поліпшення імунної функції. Вітамін D допомагає засвоювати організму кальцій і фосфор, знижує судоми литкових м'язів, добре відбивається на зростанні зубів і кісток. Вітамін D-3 це ключовий вітамін в високим ступенем абсорбції в формі м'якого гелю. Вітамін D дуже важливий вітамін, як для дітей, так і дорослих.

Вітамін D, як правило, отримують з раціону (в невеликій кількості) або він виробляється в шкірі під впливом ультрафіолетових променів. Вітамін Д впливає на стан кісткової системи та організм в цілому. Продукт забезпечить структурну підтримку і захистить організм від ризиків, пов'язаних з дефіцитом вітаміну Д в організмі дорослої людини. Вітамін Д-3 регулює всмоктування кальцію і фосфатів з кишечнику і транспорт мінеральних солей, бере участь в мінералізації кісток, регулює процес виведення через нирки. Іони кальцію впливають на тонус м'язів скелетної мускулатури, на нервову провідність і процеси, що регулюють згортання крові. Дефіцит Вітаміну Д-3 в організмі послабить імунну систему, стан кісткової системи (особливо у жінок в період менопаузи і під час вагітності).

Спосіб застосування:
Приймайте по 1 гелевою капсулі кожні 3 дні під час прийому їжі, що містить жир, або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти:
Органічне оливкова олія першого холодного віджиму і м'які желатинові капсули [бичачий желатин, гліцерин, вода].

Не містить:
Пшениці, глютену, кукурудзи, молока, яєць, молюсків і консервантів.

Попередження:
Зберігати в сухому, прохолодному місці після відкриття.

Увага:
Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем при вагітності / годуванні, прийомі ліків або при хворобливому стані. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Природна зміна кольору може статися в цьому продукті.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари