Всі категорії
Додати товар

Артишок гіркий, 500мл, вівасан,швейцарія🇨🇭, ціна з карткою клієнта 1184грн

1539 грн
Опис

Унікальний продукт компанії ВІВАСАН для профілактики і лікування багатьох захворювань печінки і шлунково-кишкового тракту.

Завдяки напою Артишок гіркий компанія ВІВАСАН нагородженна європейським дипломом «Медаль Парацельса».paracels4

Напій Артишок може по праву вважатися візитною карткою і гордістю компанії.

Унікальний продукт з широким спектром дії, спрямований на поліпшення роботи всього організму, дуже швидко завоював визнання серед людей, які хоч раз його спробували.

Унікальний продукт на основі екстракту артишоку. Рекомендується, насамперед, при захворюваннях печінки і жовчного міхура.

Екстракт артишоку містить активну речовину – біофлавоноїд цинарин, який, будучи потужним антиоксидантом, зв’язує вільні радикали.

Екстракт артишоку – потужний гепатопротектор, тобто містяться в ньому активні речовини захищають клітини печінки від дії токсинів, сприяють виведенню з організму шлаків, солей важких металів та інших небажаних речовин.

Поряд з цинарином, екстракт артишоку містить дубильні речовини, інулін, ензими, вітаміни (провітамін А, ніацин, вітамін С), мінерали (калій, кальцій, магній, фосфор,

Ці та інші біологічно активні компоненти сприяють виробленню необхідної кількості жовчі і перетравленню білків і жирів, попереджають розвиток холециститу, зменшують газоутворення у кишечнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари