Всі категорії
Додати товар

Ревмахіл (ревмахил) гель для суглобів, 30мл

250 грн -21% 199 грн
Опис

Ревмахіл (Ревмахил) - гель для покращення рухливості і гнучкості суглобів, живленню сполучної тканини, 30 мл.. Засіб косметичний - гель косметично-профілактичний 30 ml (мл) ‡ 5 %.

   Призначення: для дбайливого догляду за шкірою в області суглобів та суглобами. Інгредієнти, які входять до складу мають регенеруючи властивості, сприяють живленню сполучної тканини та покращенню рухливості суглобів; запобігають виникненню запальних процесів.

   Спосіб застосування: очистити ділянку тіла, на яку буде наноситися засіб, за допомогою звичайного мила або гелю. Невелику кількість гелю видавити на долоню. Втерти масажними рухами. Масажувати, поки гель не вбереться повністю. Після втирання можна одягнутися і укутати місце нанесення для поліпшення кровотоку і вбирання корисних речовин гелю. Повторюйте процедуру 2-3 рази на день. Тривалість курсу складає 30 днів.

   Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів.

   Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 °С до 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці. Термін придатності 24 місяці. Не застосовувати після закінчення терміну придатності

Виробник: ТОВ «Науково виробнича фірма Дельта»

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари