Всі категорії
Додати товар

Jonmera питний колаген з вітаміном с для суглобів, хрящів, молодості та пружності шкіри

530 грн
Опис

Колаген – найпоширеніший білок людського тіла. Він є базовим компонентом волосся, нігтів, шкірного покриву, кісток, серця та кровоносних судин, м'язової тканини. Також ця речовина міститься в ШКТ, серці, печінці та нирках.

Властивості

Колаген має наступні корисні властивості:

1. Стимулює регенерацію та зростання нових клітин, зміцнює їх мембрани;
2. Відновлює еластичність та пружність шкіри;
3. Припиняє зростання меланом (злоякісні пухлини);
4. Зміцнює кровоносні судини та надає їм еластичність;
5. Сприяє виведенню токсинів.
Речовина створює надійний захисний бар'єр, який захищає організм від негативного впливу навколишнього середовища та впливу різних шкідливих сполук.

У віці 25-30 років процес руйнування починає переважати синтез білка. Так, до 35 років організм людини відновлює близько 6 кг колагену на рік, а після – лише 3 кг, при цьому накопичується велика кількість пошкодженого, фрагментованого колагену, не здатного виконувати свої функції у повному обсязі.

На вироблення речовини впливає як вік. Існують інші причини, які провокують його дефіцит. Це вплив ультрафіолету, вплив вільних радикалів, куріння, алкоголь, надмірні фізичні навантаження, різні проблеми зі здоров'ям, дисбаланс гормонів, пов'язаний із менопаузою чи старінням.

Відновити необхідний рівень колагену в організмі можна за допомогою збалансованого харчування або прийому колагену, що містять дану речовину та компоненти, необхідні для його вироблення. Слід зазначити, що білок, отриманий з їжею, не «вбудується» в шкіру або кістки, щоб відновити їх еластичність і міцність. Але з їжею можна отримати речовини, необхідні синтезу власного колагену.

Кожна дівчина мріє ніколи не старіти. А сучасні препарати та технології майже змогли втілити цю мрію у реальність. Різні порошки, креми, лосьйони та вітаміни буквально завалюють аптеки та салони краси. Але є один засіб, який точно не залишить нікого байдужим. Це колаген – фундаментальна речовина у людському організмі. Правильний його прийом набагато здатний уповільнити старіння шкіри.

Чим корисний колаген у порошку

Прийом колагенових препаратів здатний не лише підтримати молодий стан шкіри, але при цьому поправити здоров'я. Недолік цієї речовини в шкірі та тканинах людини здатний призвести до серйозних захворювань. Якщо не вистачатиме колагену, почнуть стоншуватися, сохнути і боліти хрящі та поверхні всередині суглобів, руйнуватимуться зуби, псуватиметься шкіра та нігті. І навіть волосся. Основні функції, які допомагає виконувати колаген:

1. Дозволяє тканинам не набувати зайвого механічного впливу.
2. Допомагає регенерації клітин та формує їх оболонки.
3. За рахунок колагену тканини стають пластичними, м'якими та пружними. У тому числі це стосується шкіри.
4. Перешкоджає виникненню пухлиноподібних утворень.
5. Формує внутрішні органи, підтримує форму тіла.

Прийом: 1 пакетик розчинити в 100 мл. теплої води та випити за 30-50 хвилин до їди 1 раз на день.

Курс прийому: 1-2 коробки.

Об'єм: 10 стиків по 10.2 грами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари