Всі категорії
Додати товар

Препарат для росту м'язів та переробки жиру в енергію для них - test rage xl (англія) оригінал!

950 грн
Опис

Пропонуємо дуже якісне британське спортивне харчування від компанії Nuke Nutrition для прискорення росту м'язів, виробництва Англії, 100% натуральне і підходить навіть веганам. Test Rage XL це саме такий препарат. Дає надзвичайно класний ефект, але при цьому повністю натуральний та веган френдлі.

ЯК НАКАЧАТИ ЧУДОВІ М'ЯЗИ з Test Rage XL

Якщо ви хочете накачати гарні м'язи, то ми рекомендуємо спробувати цей чудовий препарат. По-перше з цим препаратом, ви значно швидше накачаєти саме сухі м'язи, а не масу, яка досягається шляхом накопичення води або жиру. Деякі дослідження показали, та згідно відгуків наших клієнтів, ріст сухих м'язів пришвидшується у 3 рази і при цьому організму не наноситься жодної шкоди. По-друге, завдяки Test Rage XL ви можете відмовитися від інших препаратів, які вживаєте для накачування м'язів, оскільки Test Rage XL це надзвичайно потужний препарат, який одночасно допомагає і прискорити ріст м'язів і переробити жирові запаси на енергію для їх функціонування. Тобто ви одночасно і худнете, і нарощуєте м'язи.

У нас є багато дуже цікавого спортивного харчування, та товарів для інтимного здоров'я і загального здоров'я. Щоб ознайомитись з нашим повним асортиментом - напишіть мені і я вишлю ссилку.

У Test Rage XL немає жодної хімії. Це цілком натуральний препарат найвищої якості, а значить, ризик виникнення побічних ефектів зводиться до нуля.

Препарат на стільки добре тонізує організм і відновлює кровообіг у всіх органах та тканинах, що ріст м'язів прискорюється не в один і навіть не вдвічі. Тому якщо ви хочете накачати красиві м'язи швидко – спробуйте Test Rage XL.

Тиждень 1-2

У цей період відбувається загальне оздоровлення: знімаються запалення, покращується кровообіг, краще загоюються рани і працюють органи. Ви також відчуваєте прилив сили та енергії. Займатися у спортзалі стає легше, тепер ви можете підіймати більшу вагу. Ріст м`язів ще мало виразний, проте все ж ви вже можете побачити зміни у дзеркалі.

Тиждень 2-3

Окрім того, що ріст м`язів прискорився, ви все більше помічаєте зміни, також зменшується кількість відкладеного жиру на животі і талії. Цей період характерний тим, що саме зараз відчувається сильні зміни у статевій силі та бажанні. За 2 тижні прийому Тест Рейдж Ікс Ель зазвичай проходять запалення у передміхуровій залозі, покращується кровообіг у статевих органах і тому суттєво посилюється потенція, а також помічається збільшення кількості сперми у декілька разів, тому оргазми відбуваються більш виразно та яскраво. Бустер тестостерону вже зробив свою справу і гормональний фон починає нормалізовуватись. Оскільки для хорошої роботи жіночого організму гормональний фон відіграє дуже важливу роль, прекрасні панянки можуть відчути, що багато з жіночих хвороб відійли в минуле, підтягнулася фігура, стало легше рухатися і зникли перепади настрою, а статевий акт приносить набагато більше задоволення.

Тиждень 3-4

З третього тижня починається найцікавіше. Ви вже досягнули піку, бустер тестостерону відрегулював гормональний фон, нарікань на здоров`я значно зменшилось, а м`язи продовжують рости з більшою швидкістю.

Склад:

D-аспарагінова кислота 200 мг

Мака 1000 мг

Женьшень 5040 мг

Цинк (як цитрат дегідрат) 66,6 мг

Трибулус 400 мг

Фенугрек (Пажитник) 200 мг
Детальніше: *******************************************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?