Всі категорії
Додати товар

Жироспалювач t6 thermo blitz - 2х місячний курс (англія)

750 грн
Опис

Жироспалювач T6 Thermo Blitz від британської компанії Nuke Nutrition є одним із найпопулярніших на європейському ринку спортивного харчування і сьогодні ви можете купити його в Україні. З ним ви можете, без особливих зусиль, спалити відкладений жир на животі та боках, за короткий період часу. При цьому, даний жироспалювач не наносить шкоди організму, як багато інших препаратів. Саме тому він став лідируючим жироспалювачем не європейському ринку та користується великою популярністю серед бодібілдерів, перед змаганнями. Склад цього препарату унікальний та запотентований, а це означає, що ви ніде більше не зможете його зустріти. Правильна сполука компонентів посилює його дію і, тому жир спалюється протягом дня та ночі і при цьому не наноситься шкода організму.

Якість цього препарату дуже висока, адже він виготовляється в Англії та відповідає всім критеріям з якості та безпеки для організму!

В упаковці 60 капсул - це запас на 2 місяці!!!
Для того, щоб отримати гарні результати і максимально швидко спалити жирові відкладання, приймайте цей препарат щоденно. Або за годину після сніданку, або за 30 хвилин перед тренуванням. Т6 Термо Бліц також допоможе збільшити активність під час тренування, тому якщо ви займаєтесь спортом, дуже рекомендуємо його приймати саме перед тренуванням. Однак він допомагає і без тренувань.

Не перевищуйте рекомендованої добової дози. Це не пришвидшить результат! Однієї капсули на добу цілком достатньо!!!

Хороші результати за короткий термін
Допомагає прискорити процеси спалювання жиру
Дія триває 24 години
Дуже висока якість
В упаковці запас на 2х місячний курс

Жироспалювач T6 Thermo Blitz містить у своєму складі виключно натуральні інгредієнти, тому, на відміну від своїх хімічних аналогів, не може завдати шкоди організму. Крім того, до його складу входить екстракт гіркого апельсину, що має протизапальну та антиоксидантну дію, тому дуже позитивно впливає на здоров’я всіх органів. Саме це і робить його на стільки затребуваним на ринку жироспалювачів, адже найголовніше для кожної людини – це не лише схуднути, але й не нашкодити при цьому своєму організму, не зносити його і не повернутись до набору ваги після схуднення.

З британським жироспалювачем T6 Thermo Blitz ви можете досягти неймовірних результатів

Склад T6 Thermo Blitz (1 капсула): апельсин гіркий 250 мг, кофеїн 100 мг, ацетил-л-карнітин 50 мг, екстракт насіння гуарани 400 мг, екстракт зеленого чаю 25 мг, 90% поліфенолів, 70% катехінів.
Приймати 1 капсулу на день за 30 хвилин до тренування. У дні без тренувань приймати 1 капсулу вранці після прийому їжі. Запити склянкою води. Не приймати пізніше ніж за 4 години перед сном

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари