Всі категорії
Додати товар

Zma ultra - цинк+магній+вітамін в6 - бустер тестостерону (англія)

220 грн -14% 190 грн
Опис

Цинк Монометіонін Аспартат (інша назва ZMA) призначений для застосування при фізичних вправах з максимальним навантаженням та покликаний стимулювати синергетичний ефект, підвищуючи силу м'язів та анаболічний рівень гормонів. Згідно з клінічними випробуваннями найкращі показники досягаються завдяки унікальній інноваційній формулі продукту. Він випускається у капсулах.

ZMA, вироблений відомою фірмою Optimum Nutrition, став найпередовішим препаратом і є комбінацією аспартату Mg, вітаміну В6 у поєднанні з цинком. Таке поєднання позитивно впливає на витривалість спортсмена, покращує показники відновлення та зростання м'язів, а також сприяє гарному сну після тренування.

Цинк (Zn) і магній (Mg) два найважливіші хімічні елементи, покликаних стимулювати вироблення тестостерону чоловічого гормону, який при заняттях культуризмом дуже важливий. Саме він відповідає за нарощування м'язової маси та збільшення силових показників. У препараті ці хімічні елементи містяться в поєднанні, яке є оптимальним для вищезазначеної мети.

Але не лише цим цінні магній та цинк. Вони потрібні також для повноцінного функціонування багатьох органів. Говорячи про магнію, слід зазначити те, що він бере безпосередню участь у виробленні білка. Саме ця обставина робить його одним із найважливіших елементів для тих, хто займається силовими видами спорту, насамперед такими, як культуризм, важка атлетика та пауерліфтинг. Магній також сприяє нагромадженню енергії.

Комплекс ZMA рекомендований як додаткове джерело магнію та цинку.

Склад:

магнію цитрат 500 мг

цинку цитрат 30 мг

вітамін В6 1,2 мг

В упаковці 30 пігулок

Приймати по 2 пігулці за 30 хвилин до сну. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари