Всі категорії
Додати товар

Пантогар pantogar №90 єгипет

800 грн
Опис

ОПИС
Пантогар Pantogar, пр-во Мерц Фарма ГмбХ & Ко. КГаА, пр-во Єгипет, ОРІГІНАЛ, за ліцензією Німеччини

Форма випуску: 90 капсул

Склад: Дріжджі медичні 100мг., кальцію пентотену 60мг., тіаміну нітрат 60мг., L-цистин 20мг., кератин 20мг., кислота параамінобензойна 20 мг.

Вітамін В1 – забезпечує розподіл паросткових клітин волосся, компенсує вплив незбалансованого харчування та алкоголю, доведено, що потрібно щоденне надходження до волосся, що росте;
вітамін В6 (кальція пантотенат) – улюблений волоссям вітамін, частий компонент відновлювальних зовнішніх засобів для догляду за волоссям, при внутрішньому застосуванні сприяє проникненню інших активних компонентів до кореня волосся, компенсує негативний вплив на волосся нераціональної дієти, алкоголю та прийому гормональних контрацептивів;
екстракт медичних дріжджів – містить вітаміни, білки, амінокислоти, ліпіди, мінерали, що підживлюють зсередини волосся, що росте;
Gystine – головний компонент Pantogar, який сприяє формуванню здорової, щільної структури волосся. Це важливий антиоксидант, що сприяє утворенню колагену в шкірі, в т.ч. у цибулини волосся, що забезпечує надійне утримування волосся на поверхні шкіри голови, і що важливо – посилює всмоктування заліза в кишечнику (усуває поширену причину випадання волосся у жінок з регулярними крововтратами);
кератин – будівельний матеріал для волосся, що забезпечує зростання волосся більш товстого діаметру;
пара-амінобензойна кислота – зупиняє появу сивого волосся.
Діючі речовини препарату належать до терапевтичних груп: вітаміни, харчові добавки, амінокислоти, білки.

Показання та дозування:

Дифузне випадання волосся (випадання волосся з невідомих причин).

Дегенеративні зміни структури волосся (тонке, жорстке, ламке, тьмяне, безбарвне волосся).

Пошкодження волосся внаслідок дії сонячних променів або УФ-випромінювання. Профілактика сивини.

Порушення росту нігтів (ламкість, розшарування, втрата пластичності).

Препарат приймають під час їжі, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Дорослим призначають по 1 капсулі 3 рази на добу, дітям старше 12 років - по 1 капсулі 1-2 рази на добу.

Тривалість лікування визначається індивідуально. Середня тривалість лікування – 3-6 міс.

Дія:

Тіаміну нітрат, кальцію пантотенат та інші вітаміни, які містяться в медичних дріжджах, необхідні підтримки оптимальної регуляції обміну речовин в організмі. Недостатнє одержання організмом цих вітамінів викликає симптоми авітамінозу. Кератин – основний компонент волосся та нігтів, цистин та 4-амінобензойна кислота також є речовинами для зміцнення волосся та нігтів.

Пантогар сприяє зменшенню випадання волосся, обумовленого різними причинами, покращуючи структуру волосся і підвищуючи його стійкість до механічного та хімічного впливу. Пантогар сприяє зростанню нігтів і підвищує їхню міцність.

Протипоказання:

Підвищена чутливість до компонентів бад.
Застосування у період вагітності та годування груддю. Застосування препарату рекомендується з другої половини вагітності, якщо користь матері перевищує потенційний ризик для плода.
Діти. Через відсутність достатнього досвіду застосування не слід застосовувати препарат у дітей віком до 12 років.
Взаємодія з іншими ліками та алкоголем: при одночасному застосуванні препаратів, що містять сульфамід, необхідно проконсультуватися з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
helenc
helenc
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари