Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

21st century, фермент папаї, 100 жувальних таблеток

220 грн
Опис

Харчова добавка
Засіб для підтримки травлення
Не містить глютену
Якість гарантована лабораторними випробуваннями
Фермент папаї — це смачна жувальна таблетка, яка підтримує травну функцію.

Рекомендації щодо застосування
Як харчову добавку для дорослих жуйте по одній (1) таблетці під час приймання їжі, три (3) рази на день або за призначенням лікаря. Не перевищуйте рекомендоване дозування. Індивідуальні результати приймання можуть відрізнятися.

Інші інгредієнти
Цукороза, сорбіт, натуральний ароматизатор зі смаком ананаса, целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію. Містить у кількості <2%: штучний барвник (FD&C жовтий No6), декстрозу, стеарат магнію, мальтодекстрин.

Не містить доданої солі, дріжджів, консервантів і штучних ароматизаторів.

Попередження
Зберігати поза досяжністю дітей. Не використовуйте продукт, якщо є ознаки розкриття або якщо захисна мембрана порушена. Зберігати за кімнатної температури.

Проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням препарату під час вагітності, а також, якщо ви годуєте грудьми, приймаєте медичні препарати або проходить медичні процедури. Припиніть використання і зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій.

Відправлення від відповідальності
iHerb робить усе можливе для того, щоб зображення й інформація про продукцію були надані своєчасно та коректно. Однак іноді оновлення даних може відбуватися із затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Відомості про добавку
Розмір порції: 1 таблетка

Склад порції % від добової норми
Суміш ферментів папаї
Папая (плоди), бромелаїн (з ананаса), папаїн (з папаї) 22 мг **
** Добова норма не встановлена.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize