Всі категорії
Додати товар

Аргінін, l-arginine, natrol, 3000 мг, 90 таблеток

764 грн
Опис

L-аргінін - одна з найважливіших амінокислот в людському організмі. Вона не тільки бере участь у всіх обмінних процесах, але й конкретно впливає на здоров'я певних органів.

L-аргінін бере участь у роботі серцево-судинної системи – розслабляючи судини і знімаючи спазм, що може не тільки запобігти, але й купірувати напад стенокардії. Благотворно впливає на нервову систему, покращуючи при цьому пам'ять. Захищає печінку від аміаку, який виводиться з організму, підвищує імунітет. Благотворно впливає на репродуктивну систему як у чоловіків, так і у жінок. То за що його так люблять спортсмени і бодібілдери – швидке спалювання зайвого жиру, і, за умови інтенсивних силових навантажень, таке ж швидке збільшення м'язової маси тіла.

Опис:

- Чоловіче здоров'я
- Підвищує витривалість і працездатність
- Підтримує сексуальне здоров'я
- Підтримує здоров'я судин
- 3000 мг у кожній порції
- Підходить для вегетаріанців
- Харчова добавка

Інгредієнти для підвищення витривалості і продуктивності

Крім того, що L-аргінін сприяє поліпшенню сексуального здоров'я (вазолидация), він також корисний для судин.

Крім того, він сприяє зростанню м'язової маси, ефективність спортивних занять і корисний для імунної функції.

Клінічні дослідження свідчать, що 3000 мг L-аргініну — оптимальна кількість для підтримки здоров'я судин і еректильної функції.

Додані вітаміни групи B (B-6, B-12, і фолієва кислота) для виробництва енергії. Результат — енергійність, витривалість і висока продуктивність.

Формула для поліпшення еректильної функції

L-аргінін (3000 мг) від Natrol має ефективну рецептуру, розроблену для поліпшення сексуальної функції за рахунок більш інтенсивного струму крові і посилення сексуального збудження.

L-аргінін — амінокислота, важлива для здоров'я судин, поставляє в організм азот, що перетворюється в організмі в NO (оксид азоту). NO відіграє життєво важливу роль у посиленні кровотоку в гладких м'язах, який необхідний для підвищення сексуального збудження і статевої працездатності.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 3 таблетки в день під час їжі.

Інгредієнти:
Целюлоза мікрокристалічна, гіпромелоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, целюлозна камедь, стеарат магнію, метилцелюлоза, дикальцийфосфат, гліцерин.

Не містить: молока, яєць, риби, молюсків і ракоподібних, деревних горіхів, арахісу, пшениці, сої, дріжджів, штучних барвників та ароматизаторів, доданого цукру і консервантів.

Попередження:
Перед застосуванням при наявності захворювань (або підозри щодо їх наявності) або під час прийому рецептурних препаратів слід проконсультуватися з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари