Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, домішка для підтримки в період менопаузи, 30 рослинних капсул

880 грн
Опис

Опис
Добавка для підтримки під час менопаузи от California Gold Nutrition
Містить EstroG-100®
Містить дудник (Angelica keiskei), цинанхуму (Cynanchum wilfordii) і зопнік (Phlomis umbrosa)
Полегшує припливи, нічну пітливість та інші симптоми менопаузи*
Підходить для вегетаріанців
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold Guarantee

Менопауза — це природний перехідний період, який переживає кожна жінка, але він може супроводжуватися унікальними проблемами та неприємними симптомами. Добавка для підтримки під час менопаузи от California Gold Nutrition містить три рослинні компоненти для природного полегшення поширених симптомів менопаузи, включно з припливами та нічною пітливістю*.

Створена на основі екстрактів коренів трав
На відміну від деяких інших засобів проти менопаузи, ця добавка створена на основі натуральних рослинних інгредієнтів. Виготовлено на основі EstroG-100®. Добавка для підтримки під час менопаузи от California Gold Nutrition містить запатентовану суміш трьох екстрактів коренів трав, включно з дудником (Angelica keiskei), цинанхуму (Cynanchum wilfordii) і зопіком (Phlomis umbrosa). EstroG-100® був розроблений для полегшення 10 з 12 найпоширеніших симптомів менопаузи та може забезпечити полегшення припливів і нічної пітливості, проблем зі сном, нервозності, запаморочення, втоми та т. д.*

Добавка для підтримки під час менопаузи от California Gold Nutrition містить EstroG-100® в рослинних капсулах. Вона підходить для вегетаріанців і не містить глютену, ГМО та сої. Одне паковання розраховане на приймання впродовж одного місяця (за умови приймання згідно з рекомендаціями).

Блог iHerb
Дев'ять найкращих добавок і трав для полегшення симптомів менопаузи

Сертифікат якості iTested очікується

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або без неї. Рекомендується приймати відповідно до призначення лікаря.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Корінь дудника гігантського (Angelica gigas), корінь цинанхуму (Cynanchum wilfordii), корінь спінника (Phlomis umbrosa), L-лейцин

Інші інгредієнти
модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Містить комплекс EstroG-100® з коренем дудника гігантського (Angelica gigas), корінь цинанхуму (Cynanchum wilfordii), корінь зопника (Phlomis umbrosa). EstroG-100® є зареєстрованою торговою маркою NATURALENDO TECHЯ CO., LTD.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виготовляється на підприємстві, яке проходить незалежні перевірки та має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP), де можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування харчових добавок вагітні та жінки, які годують, хронічні хворі, люди похилого віку, обличчя молодше 18 років особи, які приймають рецептурні препарати (наприклад, антикоагулянти) або мають діагностичне лікування, мають проконсультуватися з лікарем, фармацевтом, натурапатом або іншим кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури 20-25 °C (68–77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари