Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, коензим q10, 100 мг, 30 рослинних капсул

340 грн
Опис

Коензим Q10 (100 мг) California Gold Nutrition
Коензим Q10 класу USP (убіхінон), 100 мг, отриманий шляхом ферментації♦
Підтримує нормальну роботу мітохондрій*
Підтримує здоров’я серцево-судинної системи*
Рослинні капсули з тапіоки TapiOgels™
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Коензим Q10 діє як антиоксидант, допомагаючи захистити організм від шкідливих речовин. Коензим Q10 від California Gold Nutrition — щоденна добавка, яка містить цей антиоксидант і може допомогти підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, а також нормальну роботу мітохондрій*.

Переваги коензиму Q10
Хоча коензим Q10 природним чином зустрічається в організмі та в деяких харчових продуктах, його вироблення може зменшуватися з віком або через різноманітні проблеми зі здоров’ям і самопочуттям. Добавка з коензимом Q10 може допомогти підвищити його низький рівень, який може бути пов’язаний із продуктами, що блокують шляхи коензиму Q10 в організмі, наприклад зі статинами*. Коензим Q10 також може підтримувати здоров’я серцево-судинної системи. Він був визнаний важливим компонентом для нормальної роботи мітохондрій*. Як антиоксидант він також може допомогти захистити організм від окислювальних пошкоджень, спричинених вільними радикалами*.

Коензим Q10 від California Gold Nutrition містить убіхінон класу USP (коензим Q10), який виробляється із застосуванням запатентованого процесу ферментації, і міститься в рослинних капсулах TapiOgels™ із тапіоки. За умови приймання згідно з рекомендаціями продукту вистачає приблизно на 1 місяць споживання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари