Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, засіб для підтримки під час менопаузи, 90 вегетаріанських капсул

1960 грн
Опис

Опис
Засіб для підтримки під час менопаузи California Gold Nutrition
Містить EstroG-100®
Містить дудник гігантський (Angelica gigas), цинанхум (Cynanchum wilfordii) і залізняк (Phlomis umbrosa)
Полегшує припливи, нічну пітливість та інші симптоми менопаузи*
Підходить для вегетаріанців
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Менопауза — це природний перехідний період, через який проходить кожна жінка. Однак він може супроводжуватись особливими проблемами та неприємними симптомами. Засіб для підтримки під час менопаузи California Gold Nutrition містить три рослинних компоненти, які допомагають природним чином полегшити типові симптоми менопаузи, зокрема припливи та нічну пітливість*.

Містить екстракти коренів рослин
На відміну від деяких засобів для періоду менопаузи, наша добавка містить природні рослинні інгредієнти. Засіб для підтримки під час менопаузи California Gold Nutrition містить EstroG-100® — запатентовану суміш із трьох екстрактів коренів рослин, зокрема дудника гігантського (Angelica gigas), цинанхума (Cynanchum wilfordii) і залізняка (Phlomis umbrosa). Комплекс EstroG-100® розроблений для полегшення 10 з 12 найбільш розповсюджених симптомів менопаузи, зокрема припливів, нічної пітливості, проблем зі сном, нервового напруження, запаморочень, втомлюваності тощо*.

Засіб для підтримки під час менопаузи California Gold Nutrition містить комплекс EstroG-100® у вегетаріанських капсулах. Добавка підходить для вегетаріанців і не містить глютену, ГМО та сої. За умови прийому згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 1 місяць споживання.

Блог iHerb
9 найкращих добавок і трав для полегшення симптомів менопаузи

Сертифікат якості iTested у процесі оформлення

Рекомендації із застосування
Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі. Рекомендовано приймати за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти
Основні інгредієнти
Дудник гігантський (Angelica gigas) (корінь), цинанхум (Cynanchum wilfordii) (корінь), залізняк (Phlomis umbrosa) (корінь), L-лейцин

Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (рослинна капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію.

Містить комплекс EstroG-100®: дудник гігантський (Angelica gigas) (корінь), цинанхум (Cynanchum wilfordii) (корінь), залізняк (Phlomis umbrosa) (корінь). EstroG-100® є зареєстрованою торговою маркою компанії NATURALENDO TECH CO., LTD.

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя, кунжут і глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP), де може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари