Всі категорії
Додати товар

🌱вітаміни для волосся, шкіри та нігтів (extra strength) 90 таблеток🌿 iherb 🌿

395 грн
Опис

🌱Вітаміни для волосся, шкіри та нігтів (Extra Strength) 90 таблеток

Виробник: 21st Century, США
Форма випуску: 90 таблеток
Вік: 18+

✴️🌱Якщо Ви хочете мати здоровий вигляд шкіри, міцні нігті та шикарне волосся потрібно забезпечити організм повним комплексом вітамінів та мінералів, які, за умови правильного та збалансованого харчування, повинні перебувати у щоденному раціоні. Але на жаль – те, що ми їмо не завжди корисне. А іноді навіть шкідливо – фастфуд, кава, спиртне.

✴️🌱Можна звичайно привести те ж волосся, нігті та шкіру в пристойний вигляд за допомогою косметичних процедур, але справжнє здоров'я починається зсередини. Саме для цього 21st Century і пропонує спеціальні комплекси, які подарують вашій зовнішності сяючий та доглянутий вигляд від самої природи.

✴️🌱Ці комплекси, як правило, не тільки підтримують необхідне вироблення колагену, сполучних тканин та біотину, який відповідає за ріст волосся та нігтів, але й підтримують функції печінки, допомагаючи очиститися від токсинів. Адже іноді саме печінка є причиною висипу на обличчі.

✴️🌱Вітаміни С та Е – природні антиоксиданти, які сприяють здоров'ю шкіри та допомагають виробленню власного колагену, кількість якого зменшується з віком.

✴️🌱Трав'яні добавки – лише посилюють дію вітамінів та мінералів, що входять до комплексу.

Застосування:

Дорослі приймають по 3 таблетки на день з їжею або згідно з вказівками лікаря. Не слід перевищувати рекомендоване дозування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари